21 nėštumo savaitė

21 nėštumo savaitė

22. Feb 2017, 09:02 RenataŪselienė RenataŪselienė

Savaitėlė su daug įvykių:)

Pradėsiu nuo pradžių...Ypatingai aktyvi savaitė su daug švenčių ir gražių dienų. Nepaisant to,kad mažajai buvo lengvas ausų uždegimas, veiklos mums na niekaip netrūko.

Pirma mūsų naujiena, tai atrasti naujo skonio Magija sūreliai, kurius dovanojo Barbora. Be galo smagu,kai jie įdeda dovanėlių, kurios yra valgomos ir galima išmėginti kažką naujo. Kokosiniai mums be galo, be krašto patiko, na o su žele gabaliukais, keista, bet nelabai. per daug želė, per mažai varškės.:) Man šis skanėstas pats tobuliausias dabar, kai norisi ko nors be galo saldaus ir skanaus.

Vaikų padedama ruošiausi Meilės dienai. Pas mus jau tapo įprasta gimus vaikams, šią dieną pažymėti kukliai šventine vakariene, gražesniu filmu, bet namuose. Ši diena tapo nebe mūsų su vyru dviese, o šeimos meilės diena, kai apsupame ir vaikus meile ir dėmesiu.. 20170222085351-33839.jpg

 

Labai atsakinga diena buvo Vasario 16oji. Darželyje sūnus ją minėjo dieną anksčiau. Vaikučiai buvo paruošę renginį su dainomis, šokiais, eilėraščiais. Nežinau hormonai ar didžiavimasis savo vaiku, bet emocijos ėmė viršų. Verkiau. Verkiau ir šypsojausi, negalėdama patikėti, kad mūsų pirmagimis jau toks didelis...Visas koridorius papuoštas vaikų darbeliais, kuriuos jie turėjo padaryti šiai dienai.

20170222085549-86729.jpg

Na, ir pabaigai. Didžiausias mano atradimas ir jau tiesiogiai susijęs su nėštumu, tai pirkinys:) Niekaip negaliu atsispirti, ir vis tęsiu ir tęsiu paieškas reikalingų dalykėlių. Šį kartą įsigyjau vokelį bei pleduką. Rankų darbo. Iš itin malonios moters, kuri savo rankomes su didele meile ir kruoštumu mums numezgė. Labai rekomenduoju Mieganti Lapė. Super kokybė, super darbai. 20170222085959-47277.jpg

Savijauta. Su ja tai kiek prasčiau. Nežinau kaip kitoms, bet man užeina nemigos fazės. Galiu pusę nakties prasivartyti, ir nors tu ką..O tada rytai ir dienos būna siaubingai sunkios:( Viliuosi, tikiuosi,kad tai kartosis vis rečiau. Bet džiugina tai,kad pilvuko gyventojas su kiekviena diena vis aktyviau muistosi, spardosi ir kartais atrodo,kad kulversčius atlieka:)

 

Gražios dienos,

 

Renata