25 savaitė: skanieji guminukai "kalti" dėl rėmens

25 savaitė: skanieji guminukai "kalti" dėl rėmens

22. Nov 2012, 07:30

Sveikos, štai prabėgo dar viena savaitėlė. Deja, negaliu šia savaite džiaugtis, nes su dukryte apsirgome.

 

Dukrytė pasigavo virusiuką, tad darželį kuriam laikui turime pamiršti, žinoma, todėl masažiukus bei logopedę atkėlėme bent savaitei. Na o mane pradėjo kamuoti angina, bet nieko nedelsusi nusipirkau Faringospray purškalą, kuris man gerklės perštėjimą išgydė per dvi dieneles.

 

Turėjau dar vieną nemalonų potyrį - tai rėmens ėdimą. Vieną naktį galvojau, kad nebeištversiu, o vaistų jokių nuo rėmens neturėjau, nepadejo nei pienas, nei šiltas vanduo.

 

2 val. nakties prisiminiau, kad turiu homeopatinius vaistukus nuo skrandžio skausmo, tad juos ir išgėriau ir pagaliau 3 val. nakties skausmas pradėjo atlėgti. Kas svarbiausia, manau, žinau, nuo ko pradėjo rūgštys kilti, ogi nuo laaaabai kažkada buvusių skanių guminukų, kurie ta vakarą man iš karto pasirodė nebeskanūs ir vos kelis juos užkandus, pradėjo kamuoti rėmuo.

 

Pilvelis auga ir gražėja. Štai kaip atrodome šiandieną:

Mažylis gan aktyvus, šonkauliai tarsi futbolo aikštės vartai, kurie yra atakuojami kiekvieną mielą dieną :)... Žinoma, mažiukas dar ir nepamiršta pūslės, kuri jam, manau, teikia tikrai didelė malonumą, o mamytei ne.

 

Jaučiu žagsėjimus ir visuomet, kai pasigendu mažiuko, paprašius jo duoti ženklą, kad jam viskas gerai, jis suspurda, tada aš nusiraminu. :)

 

Kitą savaitę eisiu pas gydytoją apžiūrai, tai kitą kartą ir papasakosiu, kaip man sekėsi ir kiek priaugau.

Šiam kartui tiek...

 

Be galo laiminga nėštukė Jolita :)

22. Nov 2012, 12:08

Su Vilte, manes remuo nekankino,na nebent ant galo (nelabai ir bepamenu), bet man nugesindavo obuoliukas, o dabar va pavede skanieji guminukai 😀
P.s. Aciu uz komplimentus 😀

22. Nov 2012, 11:00

super... labai grazus puzikiukas.... 🌷

22. Nov 2012, 10:32

Grazu, kazkaip siuo metu ir as vis labiau noriu antro vaikelio. Kai laukiausi dukrytes man labai kilo rugstys, zinai, kas man labai padejo - i puse stiklines silto vandens istirpink gera sauksteli medaus ir isgerk. nu, man sis gerimukas labai padedavo, o si receptuka man pasake drauges mociute, nes nebuciau net pagalvojus, kad taip veiksminga man bus.