26 savaitė: smaližiaujam, pilvelyje išdykaujam

26 savaitė: smaližiaujam, pilvelyje išdykaujam

28. Feb 2014, 18:19

Sveikutės. Prisipažinsiu – ši savaitėlė išvis tokia, kai neįvyko NIEKO ir tuo pačiu VYKSTA TIEK DAUG. Skaičiuoju dienukes pagal tai – iki kada reik ką sumokėti, iki kada reik tą ir tą padaryti, ką šiandien nuveikti ir panašiai. Dienos lekia paprastai, įprastai, bet smagiai.

 

Mūsų mažasis jau 26 savaičių vyriukas. Savo įnirtingais spyriais ir saltais džiugina mamyte, broliuką ir tėvelį. Ech, reikia mėgautis tuo, juk tai gyvenime teikia didžiulį pasitenkinimą – būti atsakingai už dvi širdis – mažąją – visiškai priklausomą nuo tavęs, tavo gyvenimo būdo visus 9 mėnesius. Vėliau – dar didesnė atsakomybė ir meilė mažai užgimusiai širdutei. Pagal įvairius nėštumo kalendorius mūsų pupuliukas jau turėtų galimybę išgyventi, jei gimtų. Bet, mes sutarėm, kad pasimatysim „sutartu“ laiku. Kai visi būsim pasiruošę didžiajam įvykiui. Žinoma, tas mūsų susitarimas preliminarus, o gal ims mažylis ir sugalvos tėtį pasveikinti per  jo GIMTADIENĮ ? Ši mintis džiugina, mat jei taip nutiktų, tai po 18 metelių tėtis ir sūnųs švėstų jubiliejus. Na, tokie mąstymai, pamąstymai smagiai nueikia, ką gali žinoti.

 

Na, o šios savaitės estafetėje: prabėgom mezginėju, kasdien šeimos vyrukus džiuginu kulinariniais „šedevrais“ ir mėgaujamės, smaližiaujam. Didysis šios savaitės užbaigtuvių sumanymas – ATOTRŪKIS į gamtą, tad prisimarinavau msytės ir sekamdienį planuojam smagiai „pagamtauti“ šeimyniškai . . .Mmmm, kaip laukiu gardaus pavasariško oro gurkšnio ir šeimos vyrukų buvimo kartu. Kaip mums, sekėsi, būtinai papasakosiu kitame bloge.

 

Ką dar galėčiau Jums suporinti ? Na tik tiek, kad visame užburtame rate pagaliau kūdikiški rūbeliai gula atlaisvinton komodėlėn . . .

 

DIDESNIS, bet man itin didelis įvykis šios savaitės, kad sūnus pagaliau vėl miega savo lovoj, tiesa – ranką vistiek prašo duoti, kol užmigs . . .  Na, bet tai jau pasiekimas. Tik klausimas – kaip viskas bus po antro mažylio gimimo – dar išlieka . . .

Tad tiek, paprastų žinių iš mūsų.

Geros ateinančios savaitėlės visoms.

Roberta

 

26 nėštumo savaitės: kaip vystosi mažylis? Patarimai būsimai mamytei - skaityk Nėštumo kalendoriuje->>>

 

Nepamiršk įsidėti naujagimiui skirtų sauskelnių Huggies® Newborn į krepšį prieš gimdymą, kad pirmasis mažylio susitikimas su šiuo pasauliu būtų švelnus, minkštas ir sausas!

 

 

 

20131128122207-21957.jpg

 

 

 

02. Mar 2014, 15:39 Mama Vaida

Vaida aciu uz sveikinima tik jau seniai rasau matyt neuzmatei 😉

02. Mar 2014, 15:38

Na tikrai, kad puiku, kai savo lovoj, bet dar isigudrina isikraustyt pas mus, kad ir sianakt pabudina man plaukus glosto ir prasosi ateit neva jam vienam per karsta 😃 pasakiau ne tai pradejo gailiai verkt ir sako PAGAILEK MANES MAMYTE nu ir ka tokiu atveju gali sakyt....