GINTARĖ: 27- oji savaitėlė mažyliui ir 1- oji puikioji savaitė namuose!

GINTARĖ: 27- oji savaitėlė mažyliui ir 1- oji puikioji savaitė namuose!

12. Mar 2014, 19:04

Ooo smagus Labas visoms!

Pagaliau susirangiau ant sofkutės ir rašysiu jums savo mėgiamą blogiuką. Šią savaitę buvau gana užimta, todėl keletą dienelių vėluoju. Bet čia ne bėda, mes su žirniuku vėl čia ir bandysim papasakoti savo savaitės nuotykius! :)

Pradėsiu nuo to, jog  įsibėgėjom pildyti sarašiuką! Jėga :).. Visų pirma ką padarėme, tai plušome išsijuosę namuose. Tvarkėm viską kas papuolė po ranka, kol galiausiai namai patapo švarūs ir kvepiantys ( aišku, kiekviena dieną visada reikia ir reikės iš naujo prisiliesti prie namų grožio ir tvarkos).. Turiu omenyje siurbliavimą, dulkių valymą! Bet man visai patinka būti jaunąja namų šeimininkėle. Namuose patapo daug šviesiau, nes nemažai daiktų suslapsčiau arba išmečiau. Ot  kokie mes šaunuoliai! :)

Kitas labai svarbus punktas taip pat įvykdytas! Atlaisvinta komodytė " special for mažyliui" :).. Viskas ten sustyguota, išlyginta, sulankstyta... Maži rubeliai, minetiūrinės kojinytės laukia, kol galės šildyti sūnelio kūnelį ir pėdutes... Seilinukai su nekantrumu laukia pirmosios nutysusios seilytės... Kepurytės pasiruošusios švelniai priglusti prie žirniuko galvytės... Ak, o mama laukia, kada atsargiais judesiais nedrąsiai rengs savo stebuklėlį.... Ak, tas laikas nepaliaujamai artėja.... :) Na ir ką, pasakysiu, jog dar kraitelis dar nepilnas, bet komodytės stalčiukai beveik pilni. Nepaminėjau mažųjų " Huggies" sauskelnių, kurių turime pilną stalčių. Ačiū dosniąjam mamyčių klubui! Taip pat ačiū seneliams pagaliau atsiuntusiems visą tą reikalingą grožį... Šią savaitę taip pat sulauksime vežimėlio ir lovytės. Kitą savaitėlę atskleisime koks tai vežimukas.

Kadangi pavasariškas oras vis gėrėja ir gėrėja... Visą savaitę laikėsi +12- +17, tai vykdome dar vieną sąrašiuko punktelį- pasivaikščiojimai laukutyje gryname ore. Na, o savaitgalį atidarėme šašlykų sezoną mūsų namuose! Planavom pasikviesti keletą draugų, o sugūžėjo visas būrys su vaikais ir draugais!  Bet buvo dar smagiau iki........ indų plovimo valandos! Mamytės, suprantat ką turiu omenyje :). Tai sąrašiuko punktas " aplankyti drauges su leliukais" įvykdytas neplanuotai ir smagiai vienu metu. Vos nepamiršau paminėti apie malonią staigmeną. O gi atvyko mano seniai matyta draugė. Aš apie tai nieko nenumaniau, bet mano Kęstukas beabejo viską žinojo. Buvo tikrai gera apkabinti seniai matytą ir labai gerą draugę. Daug apie ką šnekėjom, vaikštinėjom. Keista jai buvo mane matyti  besilaukiančią. Mažiukas taip pat susipažino su tetute bumbtelėdamas į delniuką! Tikrai apturėjom puikų ir smagų savaitgalį!

Savijauta šiek tiek pakito. Prasidėjo nugaros skausmai. Kolkas nedideli, bet nebemalonūs. Jei ilgiau padirbu, žiūrėk jau reikia riestis ir ieškoti patogesnės pozos. Va, buvom filme, tai vajėtau. Galvojau neišsėdėsiu... ir ant vieno šono sukuosi ir ant kito... žiūriu į laikrodį kada filmas turėtų pasibaigti... tikrai nesmagu taip, bet nieko čia nepadarysi, taip turi būti. Juk mažylis auga vis greičiau ir greičiau. Nugarytė turi atlaikyti pakitusį svorį. Buvom pas daktarytę. Tąkart mus matavo pirmąjį kartą, taigi esam 27 cm dydžio!!! Labai normalus ūgis. Puiku! Vėl klausėmės širdutės plakimo, tai daktarytė sakė, jog laimingas mažylis, nes pulsas nešokinėja, tiesiog vienu ritmu plaka! Jaučiu, kad vaikas paaugęs, nes ir judesiukų kartais mažokai būna, gal dėl to, jog nebėra jam ten užtektinai vietos. Pora dienų tikras tinginiukas buvo. Aišku, vėl buvau sunerimus, bet kai vėl vaikas stojo į savo vėžes iškart nurimau. Dabar net visas pilvas banguoja :). Dažniausiai mamos vaiko judesius apibūdina " tikriausiai bus futbolistas" arba " bus boksininkas", o aš pasakyčiau, kad mano vaikas " bus gal koks plaukikas", nes jo judesiai tapo tokie apgalvoti, banguojantys, kažkaip mažiukas nebeskriaudžia mamytės staigiais spyriukais! :) Na bet čia tik mamyčių tauškaliukai ir spėlionės :).20140312185904-94873.jpg

Ką dar galėčiau pridurti. Pradėjusi atostogauti niekur neskubu, mėgaujuosi geru oru, saulytės spinduliukais arba tiesiog namų ruoša ir beabejo miegu... Tikrai iki sūnelio gimimo neturiu kur skubėti, laiko turiu į valias, todėl šią savaitę toliau pildysim sąrašiuką! :)

Šios savaitės citata " neskubėkim, sustokim ir pasigrožėkim, koks gražus pavasariškas pasaulėlis!!!" :))) Iki kiki mielosios :)))

P.S. Negaliu neparodyti grožio, kokį tetukas nupirko mūsų suneliui. 

20140312190219-25912.jpg

Būsima mamytė Gintarė!

27 nėštumo savaitės: kaip vystosi mažylis? Patarimai būsimai mamytei - skaityk Nėštumo kalendoriuje->>>

Nepamiršk įsidėti naujagimiui skirtų sauskelnių Huggies® Newborn į krepšį prieš gimdymą, kad pirmasis mažylio susitikimas su šiuo pasauliu būtų švelnus, minkštas ir sausas!

20131128122207-21957.jpg

 

 

14. Mar 2014, 20:17

Super jusu tetuko pirkinukas! 😀

13. Mar 2014, 18:28 utopija

Ačiū Utopija. Sūnelis dar pilvelyje, o tėtukas jau laukia kada galės krepšinį žaisti kartu 😃

13. Mar 2014, 18:13

Awww, kokie mieli rūbeliai 😍 mamytė l gražiai atrodo išties 😀

13. Mar 2014, 11:48

Aciukas mamytes 😉🌷 Visada stengiames jus sudominti! 😉

13. Mar 2014, 08:47

Šilta, jauku, miela.. 😀

12. Mar 2014, 20:01

Labai graziai atrodai Ginatre. Ir blogiukas labai siltas....... 🌷