27 savaites :)

27 savaites :)

15. Dec 2014, 21:55

o stai ir mes :) 

Labas visoms sakom jau 28 savaites pradzioj :)

kaip ir praejom dar viena trimestra :) liko paskutinysis, labai lauktas ir svajotas :)

kaip gi mes gyvenam? :)

neperseniausiai buvom pas akusere ir ka gi, siek tiek per daug vaisiaus vandenu pas mus yra, bet, kadangi yra siokia tokia patalogija, tai viskas normalu :) taigi del to per daug nepergyvenam :)
vaikiukas juda, spurda ir sonkaulius jau net pradejo spardyti, taciau tai labai malonus jausmas :) vis stengiuos duot teveliui priliest pilvuka ir pajausti ta rysi su vaiku, taciau retai mum pavyksta suderinti tinkama laika, kad vaikutis spirtu tuo momentu. Nors negaliu sakyti, kad nera visiskai nieko jautes, vistiek pagaunam momnta kartu :)
Pilvas ryzkiai dideja dienom, vis sunkiau sedeti ar net guleti, o ka jau kalbeti apie pasilenkima (dabar viska nuo grindu jei reikia vyras pakelia :) ) Labai malonu kai rupinasi manimi ir lepina visokiais imanomais budais :)
 Apie ta nugarytes skausma tai vis pasiskundziu vienam ar kitam artimam zmogui, kadangi pati esu gana kuda ir auksta, o dar pilvukas staigiai isaugo, tai tenka taikytis su gan dideliu nugaros skausmu .. Ryte atsikeliu skauda, ilgiau sedziu skauda, apie vaiksciojima net nekalbu... Gerai kad nusipirkau dirza prilaikanti pilva, tai tiesa pasakius jis tikrai palengvina skausmus, bent siek tiek :) 

 

Atrodo, kad laiko lieka vis maziau ir maziau, tad noretusi pradet jau kraiteli vaikui ruosti. Su vyru uztaikem proga ir per jamam akropolyje nupirkom vaikui ciuzini i lova, silta ir kailini vokeli, kuriame dar ir kita ziema gales siltai buti. Ir svarbiausia, tai pasirupinom vezimuku :) esu labai patenkinta savo pirkiniu :) Vezima pirkom deveta, nors nepasakyciau, kad labai jau nudevetas. Priesingai, atrodo kaip naujas, zalios spalvytes, kaip tik tiks musu suneliui. Labai manevringas, lengvas, patogus zippy vezimas. Dabar dienom prieinu pie jo ir megaujuosi :) Tiesa, kaledinej mugej nupirkau ir pirmasias vilnones kojinytes. O kokios jos mazos. mmm.... laukiu nesulaukiu kada galesiu jas uzdeti vaikui :) 

Tiesa!! geriausia is geriausiu :D jau savaite laiko atostogauju :) Darbe butu buve jau per sunku dirbti, tiesa sakant jau paskutini menesi vargdavau.. tai nugara, tai nepatogu susilenkti, o dar zmoniu antpludis didziuli (dirbau akropolyje), tai zinot :) labai dziaugiuosi kad pagaliau galiu issimiegoti ir nepervargti :)  

Kaip gi nepaminejus ir ateinanciu svenciu :) Taigi taigi, kaledos, dovanu metas, kaip dauguma sako :) ir mes su vyru turejom apie artimiausius pagalvoti, nors siaip nesam labai dideli dovanu gerbejai :D Ka gi, siemet sumastem visus nustebinti musu paciu rankom darytom dovanom :) turetu buti gan idomu :) ideju turim pakankamai, tik reik jas igyvendinti.. Bet, kadangi as dabar laiko turi i valias, tai visa ateinancia savaite sedesiu prie stalo ir darbuosiuos :) O kaip jus zadat nustebinti artimuosius?? :)

Taip vat mes ir gyvenam :) Laukiam svenciu, laukiam nauju metu, o tada lauksim ir savo leliuo :) Numatytas terminas kovo pradzioj, tai dar tikiuosi turesim grazaus laiko pasiruosti pilnai jo atejimui :)

Iki greito pasimatymo :)

p.s. ikeliau neseniai daryta nuotraukyte, tik del kokybes jau atleiskit man :) greit matavaus suknute ir nusifotografavau ta proga :) 

16. Dec 2014, 12:27

smagu skaityti 😀 lauksim daugiau foto ir kraitely noretusi pamtyt 😀

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 16. Dec 2014, 06:18

Sveika! O aš galvojau, kad nuotrauka specialiai daryta, nes suknytė šventėms (ir ne tik) tinka nerealiai!
Lauksim daugiau žinių, kaip sekas augti.