ROBERTA: 27 savaitės: krutam, judam - "bateriją" pakrauna pavasarėlis

ROBERTA: 27 savaitės: krutam, judam - "bateriją" pakrauna pavasarėlis

13. Mar 2014, 20:13

Sveikutės, labutis MK. Rašau jau 27 – osios savaitės įspūdžius. Na ir kaip mum sekėsi ?

Ogi VISAIP. 

Visų pirma taip lauktas pabuvimas gamtoje buvo pagadintas blogo oro, tad susikoperavom namučiuose. Na, bent jau gardutėlių šašlykų tikrai atsivalgėm. O dabar orai pamaži gerėja, tad manau dar tikrai spėsim pasimėgauti ir gamtos prieglobsčiu.

MAŽYLIS, spėju, jaučiasi puikiai, mat neretai taip stipriai demonstruoja stiprėjančias kojytes ir rankytės, kad nuo spyriuko tenka net aiktelti. Bet – tai verčiau malonumas, nei nesklandumas, nes savo judesiukais tik parodo, kad yra jau didutis ir jam viskas gerai. Pas daktarytė keliauti teks tik po geros savaitės – pusantros, tad kolkas laikomės patarimo, vartojam omega – 3 papildą ir džiaugiamės vienas kito buvimu – viena. Na, o MAMYTĖ ? hm, kaip čia pasakius – prisitaiko, chi. O kas belieka ? Pamaudenimai, paskaudenimai – mano palydovai, bet tai menkniekis palyginus su tuo kokį džiaugsmą galiu nešioti savyje. Nors aplinkiniai kaip susitarę sako, jog atrodau gerai, visig savijauta išduoda ką kita. Kaip kartais norėčiau NIEKUR neskubėti, NIEKO negaminti, NIEKO netvarkyti, o tiesiog skirti dieną poilsiui, pabuvimui saulėkaitoje prie ežero su knyga rankoje . . .na, dar ledų porcija, kaippriedas būtų pats tas, chi. Deja, įsisukus kasdienybėje tai – tiesiog svajonė, bet ne tokia ir nepasikiama – užsimerki ir štai jau palaimingai saulės spinduliukai žaidžia veide, bęgioja knygoje . . .

KRAITELIO reikaliukai taip pat sėkmingai pildomi. Mažytės kepurytės, kojinukės, siaustinukai – kokie jie mažulyčiai ir kelia nuostabiausius jausmus. Pagal sąrašiuką dar trūks keleto kepurėlių, dailesnių šliaužtukų. Iš ligoninės greičiausiai parsivešiu kaip „Winni Pooh“ meškiuką, nes komplektukas jau suruoštas (kitu kart PAŽADU pasidalinti tų visų mielybių nuotraukytėm).

Taip ir bėgo mano savaitėlė – rytas – pusryčių ruoša, vedu sūnų į darželį, grįžti – įmeti skalbimuką, eini tvarkytis, arba rūbelius vėl ir vėl čiupinėti, myluoti, rūšiuoti, tada gal vžiuoji su „reikalais“ tai sutaisytų akinukų pasiimti, tai parduotuvėn papildyti atsargas. Tada pietų gamyba, sūnus iš darželio, ir taip toliau. Hm . . .kažko NUOBODOKA taip ? Regis trūksta veiklos, kad ir išėjimo į kiną ar pliurptelėjimo su seniai matyta drauge, bet dažniausiai vakarop visas entuziazmas „nusėda“ ant apsunkusių kojyčių ir tesinori kuo greičiau pasiekti išsvajotą lovą, kuri kad ir kokia traukianti būtų – nepagydo nuo nemigos . . . Nepaisant visokių tokių mažmožiukų sieloj jaučiuosi puikiai, nes žinau, kad greitai viskas paskeis, ateis nuostabūs orai, šaunos nuotaikos ir pats didžiausias džiaugsmas mylinčiai šeimai.

Na, o kolkas dairausi rūbelių fotosesijai, kuri nors dar tikrai tolokai, na, bet moteriškas noras pasipuošti išlieka, o su nemažu pilviuku reikia galvą pasukti, kaip tai padaryti. Tad mūsų kasdieniškam bloge vistik atsiras ir smagių, žaismingų vėjo gūsių.

Susitiksime jau kitame, vėlgi jubiliejiniame bloge – būsime visų 7 mėnesių ir „ridensimės“ į trečiąjį trimestrą, kuriame turime tiek daug nuveikti, kad galiausiai galėtume atsipalaiduoti ir ramiai laukti didžiojo susitikimo su mūsų coliuku.

Geros savaitėlės visoms ir visiems. Nėštukėms – mėgautis kiekvienu stebuklėlio krustelėjimu, mamytėms – kiekvienu nauju mažylio ar vaikučio pasiekimu, na o tėveliams – būti laimingiems, kad D.suteikė progą turėti tai kas gyvenime gražiausia.

Roberta.

27 nėštumo savaitės: kaip vystosi mažylis? Patarimai būsimai mamytei - skaityk Nėštumo kalendoriuje->>>

Nepamiršk įsidėti naujagimiui skirtų sauskelnių Huggies® Newborn į krepšį prieš gimdymą, kad pirmasis mažylio susitikimas su šiuo pasauliu būtų švelnus, minkštas ir sausas!

20131128122207-21957.jpg

15. Mar 2014, 18:26 maharajah

Labai to tikiuosi 😉

15. Mar 2014, 13:35 utopija

Nuotraukos tai nuostabios, tokios, kokiu ir norejau 😀 Manau ir jus rezultatu nenusivilsti 😉

15. Mar 2014, 13:19 maharajah

Tai bent pafotografuot pasisiūlė 😃 Svarbu planas įvykdytas ir turit puikias nuotraukytes 😀

15. Mar 2014, 12:00 utopija

Man maniskis pasake, kad jis irgi galejo pafotkinti mane taip ir dar nemokamai 😃 baisiausiai nepatenkintas, kad priverciau visame tame reikale dalyvauti, bet sako negali man papriestarauti ar kitaip pasipriesinti 😃

15. Mar 2014, 11:09 maharajah

Na vyrai pastebiu nelabai megsta fotografuotis 😃 bet veliau, manau tikrai dziaugiasi rezultatu 😀

14. Mar 2014, 21:35 utopija

Puikus prisiminimas 😀 Mes irgi daremes, man labai patiko ir tas veiksmas ir rezultatas buvo puikus, tik vyrui pats tas veiksmas nebuvo prie sirdies, sake, kad tai buvo jo pirmas ir paskutinis kartas 😃

14. Mar 2014, 21:06

Ačiū merginos, smagu girdėt, kad vis dar gerai išrodau 😀 🌷

Planuojam darytis balandį fotosesiją, prisiminimas visam gyvenimui bus 😀

Krisliukas Krisliukas 14. Mar 2014, 20:31

Roberta kaip visada - nuostabi 😀 🌷

14. Mar 2014, 20:23

Labai gerai atrodai, visa spindinti! 🌷 nestukes fotosesija darysit? 😀

pypse pypse 14. Mar 2014, 13:50 utopija

aga, man nagai ir kosminiu greičiu auga. ant plaukų taip nepasistebi

14. Mar 2014, 12:18

Ačiū 🌷

14. Mar 2014, 11:35

Labai mielas ir jaukus dienoraštis .Lengvo laukimo ir grąžių dienų.🌷

14. Mar 2014, 10:46

dienoraštis 😀

14. Mar 2014, 10:45

smagus ir šiltas dienosraštis 🌷 😀

14. Mar 2014, 09:34

Labai ačiū už linkėjimus, kad tik jie D.į ausį nukeliautų, nes kuo toliau, tikriausiai labiau skųsiuos, nes labiau puškavimas, nei vaikščiojimas man gaunasi 😃 🌷

14. Mar 2014, 09:28 pypse

Pačioj pradžioj ilgi buvo, po apsilankymo pas kirpėją gerokai patrumpėjo, bet vėl sparčiai auga, kaip ir nagai tame nėštumas padeda 😀
Na, tiesiog nežinojau ar bus ką kas savaitę rašyti, paprastas žmogus, paprasta kasdienybė 😀 Bet, regis sekas gerai ir db labai džiaugiuos bus smagu paskaityt ir vėliau viską prisimint. Labai džiugu, kai mažylių laukiame kartu 😉 🌷

pypse pypse 13. Mar 2014, 22:47

tavo kasos užaugo? pasikeitus kokia😀

aš pamenu kaip nedrįsai pradėti blogą rašyt😀 tavo leliuko irgi labai laukiu 😀