28 savaitė...liko visai nebedaug

28 savaitė...liko visai nebedaug

10. Oct 2012, 00:00

SVEIKOS, VISOS BŪSIMOS IR ESAMOS MAMOS.

 

Nusprendžiau ir aš rašyti nėštukės dienoraštį, nors liko jau ir nebedaug. Tai antrasis mano nėštumas ir jis, skirtingai nei pirmasis, daug sunkesnis man, bet juk negali būti lengva, nes įsčiose auga maža būtybė.

 

Taigi, jaučiuosi vieną dieną laaabai stora, o kitą dieną jau pergyvenu, kad pilvukas per mažas. Čia turbūt nėštuminė paranoja (baimė viskam, ko net nėra) Lėlytė mano nėra nei labai per judri, nei per daug rami - juda ir kankina mane spyriais su saiku.

 

Kojos tinsta gana stipriai, ypač vakare. Be galo kankina dusulys tiek naktį, tiek dieną. Hmm...nuotaikos svyruoja, dažniausiai būnu labai linksma, bet nuotaiką sugadinti gali bet koks menkniekis, net žvilgsnis. Priekabi aš truputš šio nėštumo metu. Skriaudžiu truputį vyra :)

 

Šią savaitę prasideda didžiųjų pirkinių metas, jau esu nusižiūrėjusi maždaug viską, ką norėčiau nupirkti, jei tik nuomonė nepasikeis. Dukrytė taip pat laukia sesutės gimimo, vis pilvuką paglosto, įdomu, kaip bus, kai sesutė gims. Turbūt laukia truputį pavyduko, juk kol kas mažoji viena.

 

Šią savaitę mažylė jau turėtų sverti apytiksliai nuo 1000 g iki 1300 g, o į ūgį būti išsitempusi apie 36-38 cm, oho dičkė jau mano mergytė. Fainiausia, kad kinderiukas jau atrodo taip, koks ir gims, tik bus putlesnis. Jau net ir blakstienas turim!

 

Kitą savaitę laukia antikūnių tyrimas, kadangi vyro kraujo grupė Rezus plius, o mano Rezus minus, tai gausiu dozę vaistukų. Taip pat vizitas pas dantistę, kardiologą bei prižiūrinčią daktarę. Labai laukiam visada šito vizito.

 

Gimdymo baimės nejaučiame, o priešingai - be galo laukiam gimdymo termino ir susitikimo su mūsų mažyle!

 

Pirmam kartui tiek. Atsisveikiname iki kito karto ir linkime sėkmės.

 

MAMA SIMONA (mimisy)

 

Nuo MK redakcijos: Simona, kitą kartą būtinai atsiųskite savo bei savo šeimos nuotraukų. Jei jau rašote dienoraštį, būtų puiku susipažinti!

10. Oct 2012, 10:59

sveika linalu ,aciu 😀

10. Oct 2012, 10:47

Sveika, Simona 😀 Gražaus tau laukimo, smagu, kad rašysi dienoraštį 🌷