28 savaitės. Ar tikrai dėl vaikų netenkame draugų?

28 savaitės. Ar tikrai dėl vaikų netenkame draugų?

03. Dec 2016, 10:46 Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis

Sveikos :)

Pamaniau parašysiu apie draugus. Išties man įdomu išgirsti kaip buvo ir kitoms, o mano patirtis tokia...
Po santuokos, dar studijų metais susiformavo šioks toks mūsų šeimos draugų ratas - kažkas iš mano ir vyro pusių, kažkas visai naujo. Absoliuti dauguma tada buvome be vaikų, vos keletas su jais. Kartu puikiai leisdavome laiką ir štai pradėjau lauktis. Sakėme, jog niekas nesikeis be vaiko ar su juo.
Gimus Jauniui Ąžuolui iškart pasikeitimų ir nepamatėm. Bet štai einant laikui pastebėjom, kad su kai kuriais draugais kur kas rečiau susitinkam, nebesulaukiam jų skambučių, o juos pačius pakvietus į svečius suprantam, kad pradėjom gyventi absoliučiai skirtingus gyvenimus.
Bet nepulčiau visko versti pasikeitusiai šeimos sudėčiai, juolab turim nuostabių draugų ir be vaikų :D Visi mes keičiamės ir natūralu, jog visi gyvenime pasirenka kas kam. Kam šeima ir vaikai, kam amžinos kelionės, karjera, o kam viengungiškas gyvenimas ir panašiai. Tad nevisada tos kryptys sutampa, ne visada eina kažkur šalia.
Taigi, išsigrynino draugai, kurie (tikiu) iki gyvenimo galo bus kartu. Gal kitą kartą ir retai susitinkam, bet draugystė yra itin tvirta.

Na ir malonesnė mano pamąstymų dalis - nauji pažįstami. Vaikai turi tokį galingą magnetą, kuris suveda bendrauti jų tėvelius, kuris pritraukia seniai matytus giminaičius...Štai su Jaunium beveik drauge gimė apie 7 vaikučius. Be jau bucusių draugų atsirado dar kelios puikios draugės, nuostabi šeimyna kaimynyatėje.
Dabar su šiuo laukiamu džiaugsmeliu beveik kartu gims dar trejetas draugų vaikučių. Ir ką jūs sau manot, seniai matytas pusbrolis jau tuoj bus pamatytas, o su vaikučiais bendrausime nors per jų gimtadienius, bet ne kartą per 4 metus :D  Mano minėtų draugių (iš po pirmo nėštumo) vyrai labiau pradėjo bendrauti su mano vyru, juk tuoj visi taps antrakarčiai tėčiai, tad moteriška draugija perauga į šeimyninę.
Ne vaikai išardo kai kurias draugystes, o pats gyvenimas. Bet, kad vaikai draugystes sustiprina ir dar jų atsineša - faktas. Tad ačiū jiems už tai :)

Šiai savaitei tiek, Raudonas balionėlis :) 

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 04. Dec 2016, 08:29

Na va, mamos pritaria, reiškias tiesą pasakiau 😃

Loreta_K Loreta_K 03. Dec 2016, 21:27

Tikra tiesa! 😉

Vytulka Vytulka 03. Dec 2016, 12:54

Pritariu 😀