29 savaitė: aš - tikra storuliukė

29 savaitė: aš - tikra storuliukė

22. Oct 2012, 00:00

Na štai kaip bėga laikas..per šią savaitę labai pavargau, nes buvo ligoninė-namai, namai-ligoninė.

 

Daug tyrimų atliko, prikankino, kraują iš venos ėmė tris dienas iš eilės, o galutiniai tyrimai pasirodė labai geri, nors sakė, kad pirmieji blogi. Kaip pasakė viena gydytoja, pasitaiko ir mum klaidų, prinervino, bet svarbu, kad viskas gerai.

 

Augame puikiai, pilvukas jau - oho koks! Svorio esu priaugusi jau 12 kg. Nemažai, bet ir apetitas nemažas, o ir leliukas jau dičkis. Šiaip nuotaikėlė puiki, kartais padepresuoju, kaip man sunku, bet kiek čia beliko... tada pagalvoju, juk reikia džiaugtis šiuo gražiu laiku, kad ir kokie nėštumo sunkumai kamuotų.

 

Šią savaitę apsilankiau ir Akušerijos skyriuje, apsižvalgiau, kažko netraukia manęs čia gimdyti, nors viskas ir gerai atrodo (na vis mano paranojos). Leliukas pilvuke kol kas sėdi patogiai, bet laiko dar turime apsiversti, daug šnekuosi su pilveliu, tėvelis taip pat.

 

Mažiukui tai turbūt labai patinka, nes vos tik išgirsta tėtuko balsą, iš karto pradeda kamuoti mamytę. Kažko kankina nuojauta, ar tik ne berniukas pas mus ateis, nors daktare sakė, kad mergytė, bet nuojauta ir sapnai ką kita sako. Įdomu, kas gi ten pilvelyje vis krebžda? :)))

 

Šis klausimas išaiškės kito vizito pas gydytoją metu.

 

Iki kitos savaitės!

 

Laiminga mama, žmona ir nėštukė Simona (mimisy)

 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

22. Oct 2012, 17:36

visai nebedaug,begalo laukiam 😀

22. Oct 2012, 11:32

smagu skaityti gerias zinias 😀 Sveikatytis, vis gi nebedaug ir beliko 😀