29 savaitės. Pabaigos ir Kalėdų laukimas.

29 savaitės. Pabaigos ir Kalėdų laukimas.

09. Dec 2016, 16:04 Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis

29 savaitės, prasideda 3 trimestras.
Savaitėlė puolė ne iš ramiųjų, tikėjausi viską suspėti, bet kartais noro neužtenka. Vieną rytą nubudau su baisingu peties skausmu,  kuris pakišo koją kelioms veikloms, tad labai apmaudu, jog jas teko preisti :( Bet jau viskas aprimo - sukuosi toliau.
Vakar susivokiau kaip greit jau ir tas finišas...o susivokiau, kai vakar su besilaukiančia drauge susitariau, jog užeisiu į svečius....o ji man vakare pranešė, kad gali būti, jog ryte jau sūpuos savo antrą džiaugsmelį, tad namuose nieko nerasiu :D Bet pasirodo tai buvo netikras "pavojus" - svečiuose apsilankiau, bet pajaučiau, kad jau ateina tos pabaigos, amžinai juk su pilvais nevaikščiosim.
Labai smagu ir gera turėti kartu besilaukiančių draugių, o dar kai gimdymai ne taip jau toli vienas nuo kito, supranti, kad ir vaikams bus smagiau augti :D
Kas dar....po truputį jaukinamės Kalėdų laukimo džiaugsmą, smagu, kad sūnus jau kažkiek supranta apie Kalėdas, kad lauks per naktį Kalėdų senelio...be vaikų to stebuklo jausmo nebuvo, tiksliau jis buvo pamirštas, o dabar jis toks gyvas! Tiesiog nuostabu! Labai tikiuosi, kad su dviem vaikučiais tas jausmas padvigubės...taigi laukiam toliau.


Jūsų Raudonas balionėlis

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 10. Dec 2016, 21:11

Ačiū, mamos 😀

jaldija jaldija 09. Dec 2016, 23:43

Kaip miela ❤

Vytulka Vytulka 09. Dec 2016, 22:01

Per naktį lauks Kalėdų senelio...Labai miela 😀