33 nėštumo savaitė: Viskas stojasi į savas vietas

33 nėštumo savaitė: Viskas stojasi į savas vietas

15. Jan 2013, 07:30

Šią savaitę vaikelis sveria maždaug 1 kg 900 g, jo ūgis nuo kulnų iki viršugalvio –  apie 44 cm, taigi jis yra maždaug sunokusio ananaso dydžio.

 

Štai prabėgo dar viena savaitė, su ja praėjo ir ašarų pakalnės ir viskas stojosi į savas vietas.

 

Praėjusią savaitę išvažiavo mano sesuo su šeima, pripažinsiu - labai liūdna, tačiau su kiekviena diena mažėja dienų skaičius iki kito jos su šeima grįžimas.

 

Pagaliau susipirkom visus būtiniausius daiktus ne tik leliukui, bet ir į ligoninę. Labai džiaugiuosi, kad radau norimą medžiagą baldakimui ant lovytės, tikiuosi, trečią kartą tapsianti močiutė jau šią savaitę pasiūs mano taip ilgai laukiamą baldakimą. Betrūksta nusipirkti vežimėlį (šiuo metu jo intensyviai ieškome), vystymo stalą ir negazuoto mineralinio vandens kelionei į ligoninę.

 

Šią savaitę jau tikrai susidėsiu daiktus į ligoninę ir galėsiu ramiai laukti gimdymo. Pripažinsiu, tos akimirkos laaabai laukiu, nebijau jokių sąrėmių ar pačio gimdymo. Tikiu, kad viskas klostysis gerai, o dabar nesuku galvos ir džiaugiuosi nėštumu.

 

Per pastarąsias dvi savaites priaugau apie +-500 g, maisto taip nebenoriu valgyti kaip anksčiau, turbūt skrandis nemenkai užspaustas jau, nes porcijos pamažėjo pusiau.

 

Naktimis miego dar kol kas gerai ir vis džiaugiuosi kiekviena išmiegota naktimi, juk bet kada gali pradėti kamuoti nemiga. Minėjau kitame bloge, bet pasikartosiu dar kartelį. Dukters paklausus, kas pas mamytę pilvelyje gyvena, ji nedvejodamai atsauna "BABY INSIDE".

 

Šiai savaitelei tiek, iki susitikimo kitą savaitėlę...

Be galo laiminga nėštukė Jolita

15. Jan 2013, 15:32

Aciu uz patarima,butinai isidesiu 😀 pirma karta, man rodos ir man reikejo vazelino,bet nebelabai ir pamenu 😃

15. Jan 2013, 14:36

oho koks arbūziukas, greitai man "eina" tavo nėštumas, o vandens tai tikrai reikės REIKĖS ir man dar labai reikėjo vazelino lūpoms.

15. Jan 2013, 11:41

pradzioje ir man sunkiai miegojosi,bet dabar susitvarke,zinoma pasitaiko naktu,kai uzmigti negaliu,bet dziaugiuosi kad bent pailseti dar galiu ir vartausi tada visa nakti.

15. Jan 2013, 09:29

Šaunuolė 😀 Labai svarbu nusiteikti teigiamai 🌷 taip ir toliau 😀

15. Jan 2013, 09:18

ech greiciau tas laikas prabegtu,laaaabai jau noriu supuoti dziaugsmeli ant ranku 😀

15. Jan 2013, 08:55

Patikek,as taip pat laaaaabai laukiu 😃

15. Jan 2013, 08:45

Tai as taip ir planuoju, dovana sau ir viltei gimimo dienos proga. Savanaudes juk mes su Vilciuku 😃 Teveliui kaip visada nieko,tik sau sau ir sau 😃

15. Jan 2013, 08:12

Svarbiausia VANDENS!!!!! 😃 man tai jo tikrai reikejo 😃 man atrodo tu vel gausi "dovanele" savo gimtadienio proga 😉