38 nėštumo savaitė: Leliukas jau pasiruošęs gimti

38 nėštumo savaitė: Leliukas jau pasiruošęs gimti

19. Feb 2013, 07:00

Sveikos, štai jau finišo tiesioji. Leliukas pilnai išnešiotas, tad naujojo šeimos nario galime sulaukti bet kurią akimirką.

 

Praeitą savaitę buvau pasiimti atsakymo dėl streptokogo, tad rezultatai geri, bakterija neišaugo. Tuo pačiu gydytoja apžiūrėjo mane ant kėdės ir nuramino, kad dar negimdau, tačiau liepė nusiteikti, kad maždaug vasario 26 dieną jau galiu sūpuoti angeliuką. Pagal pirmąjį nėštumą gydytoja paaiškino, kad mano organizmas nelinkęs ilgiau nešioti leliukų.

 

Nemigo naktys pasibaigia, jau kelinta naktis laaabai gerai išsimiegu, į wc vaikštau laaabai retai naktimis, o jei nubundu, tai tik nuo paruošiamųjų sąrėmių.

Kol kas naujų strijų neturiu, tik senosios išryškėjo nuo dukrytės. Pilvelis tikrai jau nemenkas ir laaabai jis jau mane vargina. Esu be proto išsekusi, bet tuo pačiu laaaabai laiminga.

 

Dukrytė man padeda susitvarkyti namučius, o namučius tvarkausi kas rytą, kol turiu energijos ir tvarkausi taip, tarsi naktį išvažiuočiau gimdyti. Palengvėle gaminu maistą ir dedu į šaldomąją kamerą, kad mano šeimyna badu nenumirtų, kai išvyksiu ir kad butų ne parduotuvinio, o naminio maisto. Tokių darbų nesinori apkrauti savo mamai.

 

Kas rytą dukrytė bučiuoja pilvelį ir pasakoja, kaip dalinsis žaisliukais su sesute arba broliuku. Su kiekviena minute jaučiuosi vis ramiau dėl akimirkos, kai reikės palikti dukrytę.

 

Tik šiuo metu vienas dalykas manęs neramina. Kas bus, jei išvažiuosiu gimdyti, o vyras dirbs. Jis ne tik, kad nespės pasikeisti pamainos, bet kol atvyks į Kauną, gal jau lelytė bus išvydusi pasauli. Na teks palikti viską tai dienai, kai ji išauš, nes tą akimirką, manau, nebebus laiko sukti galvos.

 

Šiai savaitei tiek, tikiuosi dar jums parašyti vieną kartelį ir tada norėčiau važiuoti gimdyti.

 

Močiutės rankų darbas :)

Iki kitos savaitės,

Be galo laiminga nėštukė Jolita.

19. Feb 2013, 16:56

vyras apziurejo,o ir per veidrodi matosi,nes strijos pas mane blankios visos,tik vos vos paryskejusios 😀

19. Feb 2013, 13:53

iš kur žinai kad naujų strijų neatsirado? tu tiesiog gal nepastebi per jų kiekį:0 ypač pilvuko apačioj.........

19. Feb 2013, 13:15

Aciu 😀

rugpjutis rugpjutis 19. Feb 2013, 13:13

❤ 🤗 🤗 🤗sekmes jolita ir lauksime ziniu,kad jau vilte turi broliuka arba sesute 😉viskas bus gerai 😘

19. Feb 2013, 11:30

Aciu 😀

19. Feb 2013, 11:00

Kaip greitai laikas bėga, jau tuoj tuoj ir turėsit dar vieną šeimos narį 😉 Linkiu, kad sklandžiai viskas vyktų 😉

19. Feb 2013, 10:44

Aciu mergaites,pilvelis tikrai nemazas,Vilte gime su zymiai mazesniu pilveliu 😀 Tai va dabar komodoje lauke ne tik roziniai,bet ir zydri rubeliai. kai gims tik tada suzinosime kuriu neprireiks 😃 Net kombiai laukia dvieju spalvu,zydras ir rozinis😃

19. Feb 2013, 10:33

ocho koks pilvelis 😀 kaip jum smagu jau tiek nedaug liko laukti 😉 kaip faina kad vis dar nezinot ko laukiates

19. Feb 2013, 10:26

Tikra tiesa,jau visiskai arti finiso,bet kada galiu jau isvysti maza angeliuka 😀 Laukiu nesulaukiu 😀

19. Feb 2013, 10:26

Aciu,Deimante😀