38 savaitės įveiktos: beveik nugynėm ligas! BE VIENOS DIENOS dviguba mama

38 savaitės įveiktos: beveik nugynėm ligas! BE VIENOS DIENOS dviguba mama

20. May 2014, 16:44

Sveikutės, mielosios, labas MK !!! taip garsiai sveikinuosi ir negaliu aptikėt, kad reikalai taisosi, ir kad visgi coliukas mūsų išlaukė dar visą savaitėlę, perkopėm 38 – ias savaites ir jau ritinėjamės 39 – ojoje.

 

Tad tikiu, kad visi Jūsų palinkėjimai mums buvo į naudą – nebetaip kankina niežuliukas, nuvijom temperatūrą (kad ir su antibiotikais . . .), kelios naktys nebekosčiu (thu, thu, thu), kad neprisikalbėt.

 

Ir kambarys jau beveik „gatavas“, beliko viską sudėlioti atgal į vietas, bet šiandien – nepajėgiu, matomai per greit išsijudinau ir vakar truputį per daug „pasiplėšiau“ – vienai dienai buvo per daug . . .tad, net jei mažiukas sugavlotų pasibelsti į pasauly – tėčiui jau nekažin kas ir likę sutvarkyti būtų.

 

Žinokit visi – ženklai ir toliau byloja apie artėjantį susitikimą:

Pakilęs apetitas, ŽIAURIAI (atsiprašau kalbininkų) – bet norisi visko – pradedant rūkytais gaminiais, baigiant jogurtais, daržovėm ir vaisiais. Ir dabar rašau ir vaisius kemšu, chi. Matomai atsiliepė savaitė „badmyriavimo“, kai per dvi dienas suvalgydavau tris kiaušinius ir pakelį varškės . . .  NIEKO nesinorėjo . . . O dabar  apetitas žvėriškas.

 20140520164153-16648.jpg

Naktį ir dieną vis dažniau užeina skausmeliai strėnose, pereinantys į dubenį – ouč – kaip nemagu . . .

 

Na, o ką Jums paporinti apie praėjusią savaitę ??? KAMAVAUSI, tiek su temperatūra, tiek skausmeliais, apetito nebuvimu, galvos skausmu, drąskančiu kosuliu, ypač naktiniu, bet pagaliau mažyčiais žingsneliais akys nušvito – nejau išspildys noras gimdyti sveikai (ar beveik sveikai) – valio.

 

BE VIENOS DIENOS DVIGUBA MAMYTĖ. O kodėl sakau, kad būtent be vienos dienos ? Kadangi rytoj laukia vizitas pas gydytoją – tad kažkaip esu nusiteikusi, kad jau gal nebegrįšim namo tryse, o jei ir paleis – greičiausiai atgal teks krypuoti, mat turbūt visos žino tą „maloniąją“ procedūrą – apžiūra, po kurios, net jei nieko neskaudėjo – porą valandų kankina spazmai . . . Dėl to sakau būtinai turiu parašyti ŠIANDIEN, nes ryt jau visko gali būti.

 

Rašau Jums ir dabar, kai jau geriau jaučiuosi, kažkaip net neįtikima, kad greitai turėsiu tą mažutį laimės kamuolėlį ant rankų, gal net rytoj ? Gal  po poros dienų ? Visgi viskas byloja apie tai.

Beje penktadienį vyro gimtadienis – įdomu ar mažiukas nutars tėtį „gyvai“ pasveikinti ankščiau ar visgi leis atšvęsti tėvelio gimtadienį ? Kaip bebūtų – laukia išties kupinos džiaugsmo ir netikėtumų dienelės.

Nepaisant to, kad jau sveikstu – visgi patapau kažko irzli – galbūt orai permainingi kalti ? Na, bet kokiu atveju – mum viskas gerai !!!!

O dabar – su nerimu, nežinia, džiaugsmu laukiu rytojaus – ką pasakys gydytoja ? Gal jau pasiliks ? Gal JAU ? Gal išaus tas lemtingas rytojus ???

Labai patiko viena mintis iš nėštumo kalendoriaus, kad dabar kankina visokiausi jausmai – ir natūralu, juk išvažiuojate vieni – grįžtate su meile ant rankų (perfrazavau savaip). Nepykit, jei trūksta rišlumo – bet negaliu nuosekliai mąstyti – vis galvoju apie RYTOJŲ – ką jis mums atneš.

 O Jums - puikios savaitės ir ačiū už pozityvą, linkėjimus, kurie tikrai man padėjo !!!

Vis dar su pilvinuku Roberta.

 

38 nėštumo savaitė: kaip vystosi mažylis? Patarimai būsimai mamytei - skaityk Nėštumo kalendoriuje->>>

 

Nepamiršk įsidėti naujagimiui skirtų sauskelnių Huggies® Newborn į krepšį prieš gimdymą, kad pirmasis mažylio susitikimas su šiuo pasauliu būtų švelnus, minkštas ir sausas!

 

20131128122207-21957.jpg


21. May 2014, 17:01

Ačiū už linkėjimus - jie tikiu, išsipildys, linkėjot pasveikti - beveik sveika, dabar laukia finišo tiesioji 😀
Na tikrai keistas tas alkis, tik apribojo mano racioną - jokio kepto maisto dėl kepenų - manau tik į naudą 😀

21. May 2014, 13:18

Man irgi pries gimdyma labai apetitas pakilo ir labai i tualeta rimtam reikalui vare, kokius 5 kartus paskutine diena lankiausi ten, o del maisto tai net su saremiais, pries vaziuojant i ligonine, kulniavau i parduotuve kazko skanaus 😃 Sekmes, Roberta, lengvo finiso !! 😀

20. May 2014, 22:18

Smagu, kad viskas tik gerėja! Greito jums susitikimo! 😉

rugpjutis rugpjutis 20. May 2014, 20:25

lengvo tau gimdymo roberta🌷🌷🌷🌷

20. May 2014, 19:42

Žinokit tokioj padėtyje išgirsti, kad graži - tai turbūt nerealiausiai skamba, ačiū visom už tai.

Ne, ne gal ne taip parašiau, skatinti nežadėjo (bent jau paskutinį kartą, nes ir taip jau viskas savam kely), bet po apžiūros visuomet užeidavo spazmai, ir ne viena pažįstama mamytė sakė, kad greičiau viskas įvyksta, dėl to taip jau nusiteikiau, kad arba visai namo neišvažiuosim, arba grįšim 😀 O galėtų dar kelias dienas palaukti - tėtčiui būt tikrai įsimintina diena, kita vertus ir taip - jam smagu 😀

O maisto potraukiai tokiu metu - tikrai keisti, sakau gal "užsibadėjau" kol sirgau, nes nieko nesinorėjo, o dabar tai tik sukasi mintys apie visokius šašlykus, kebabus, tortukus, rūkytas dešras, net aštriai norisi, ko ankščiau niekad nesinorėjo 😛 Na, jei nepagimdysiu per kelias dienas, vis tiek žadu šašlykų kept vyro gimtadieniui 😃

Ir ačiū už linkėjimus - tikrai norisi po visko sklandaus ir greito gimdymo 😀

Jau šįkart tikrai paskutinis nėštukės blog'as 😀

20. May 2014, 19:33

Na va, Roberta, viskas tik geryn 😉
Del tokiu negalavimu, kad tau kuo lengvesnio gimdymo, daug ir taip prisinegalavai 😉🌷🌷
Lauksim gryztant su suneliu!!!

neri neri 20. May 2014, 19:28

lengvo ir greito gimdymo 😉 ir lauksim sugrįžtant su naujienomis 🌷🌷🌷

20. May 2014, 19:01

🌷🌷🌷stiprybes ir lengvo gimdymo😘😍🌷🌷🌷

20. May 2014, 18:33

🌷 🌷 🌷

20. May 2014, 18:29

Na jai zada skatint per apziura tai gali greit viskas ivykt.man po tos proceduros praejo pora val.ir prasydejo saremiai 😀

Krisliukas Krisliukas 20. May 2014, 18:07

labai labai graži 😀

pamenu paskutinį vakarą prieš gimstant antrajam sūneliui: be proto norėjau cepelinų ar kokio kiniečių maisto..pamenu vyrui sakiau,užmigdom Beną ir važiuojam kur pavalgyt naktį 😃 atsiguliau tuščiu pilvu svajodama apie cepelinus,kuriuos ryt valgysiu 😃 deja deja, naktį prasidėjo sąrėmiai ir... svajonės apie maistą kažkur dingo

sėkmės Roberta,gal mažiukas išlauks tėčio gimtadienio ir padarys jam staigmeną 😉

20. May 2014, 17:40

Visa švyti, gerai, kad geriau jauties😀))Bus tėčiui didžiausia dovana manau gimtadieniui😉