40 nėštumo savaitė: labai labai laukiam susitikimo!

40 nėštumo savaitė: labai labai laukiam susitikimo!

21. Jun 2013, 15:11

Sveikutės,

tikiuosi, tai paskutinė savaitėlė, kai su Jumis bendrauju kaip nėštukė. Labai jau nekantraujam susitikti su mažiuku.

Vis dažniau ir dažniau kankinuosi su skausmukais, mažiau pailsiu, ir darausi, mano manymu, piktesnė. Labai erzina net skambuciai su klausimukais "ar dar ne". Ech...

Per pirmą nėštumą priaugau 9 kg, o dabar 16kg. Šio nėštumo eigoje užturėjau anemiją, viršsvorį, ir tikrai kur kas blogesnę fizinę savijautą, nei per pirmą. Du nėštumai ir abu labai labai skirtingi.

Šiuo metu atrodo, niekmo daugiau nesinori, kaip tik greičiau susitikti su mažiuku ir kad viskas vėl stotų į savas vėžias tik su nauju šeimos nariuku.

Jau net paruošėm lovytę, tikėdamasi, kad mažiukas jau jau greit pasibels ir galės ja naudotis.

Vakar vizitavausi ligoninėje, kur planuoju gimdyti, nes polikninikos gydytoja jau išrašė iš įskaitos ir davė siuntimą gimdymui. Kakliukas atsidaręs tik 1,5 cm, mažiukas sveria kažkur 3,5 kg, tonusiukai geri,  o pasirodyt, jei nepagimdysiu, turiu trečiadienį.

Štai tokios pas mus ir naujienos. Tikiuosi, kad sekantį kartą jau kai rašysiu Jums, galėsiu pasidžiaugti džiugiomis naujienomis ir pasidalinti gimdymo įspūdžiais.

Gražaus ir linksmo Jums ilgojo Joninių savaitgalio ir smagių švenčių!

Marija

22. Jun 2013, 12:50

kaip dziugu kad jau bet kada mazylis pasibels i si pasauli 😀 lengvo gimdymo🌷🤗

21. Jun 2013, 18:51

Linkiu lengvo, sklandaus gimdymo ir nuostabių susitikimo akimirkų 😉 🌷

neri neri 21. Jun 2013, 16:26

lengvo gimdymo 😉

21. Jun 2013, 16:23

Sveikute, linkiu kuo greiciau ir lengviau pagimdyti. Laikykis,juk jau isties finiso tiesioji,juk kad ir ryt jau gali susitikti su leliuku 🌷😀