8-ta savaitė - kvepianti uogiene

8-ta savaitė - kvepianti uogiene

21. Jul 2013, 12:23

Sveikos, sveikučiukės :) Kaip jums tokie orai? Ar nežlugdo atostogų planų, ar negadina nuotaikos, o kaip jums rudeniškas vėjas? Man tokie orai visai nepatinka, man jau geriau šilčiau, kad būtų, nes teks nakčiai pūkinę kaldrą parsinešti.

 20130721122207-32579.jpg

Man dienos, savaitės, bėga greitai, nors atrodo, kad nieko daug nenuveikiu. Na, nors gal ir nuveikiu šį tą. Mano diena prasideda nuo šuniukų išleidimo į kiemą. Turime tris šunis : du bulterjerus ir viena mišrūniukę. Labai daug laiko skiriu jiems. Kol kas tai didžiausias mano rūpestis, net baisu pagalvoti, kad reikia ieškoti jiems kitų namų, kitų šeimininkų, nes atsiradus leliui negalėsiu jiems skirti laiko, dėmesio. O esant jiems šalia ir žiūrint į mane nuskriaustomis akytėmis, man labai skaudės širdį. Vietos namuose taip pat bus daug mažiau: kūdikio lovytė, vežimėlis, komoda. Na, kadangi trys sunys, tiek ju plaukų pilna visur, tiek jie turi kvapą. Užsivedžiau čia apie juos, bet šiuo metu jie mano mylimukai :) Kitą dienos dalį skiriu namų tvarkymuisi, valgyti gaminimui, bet jau senokai gaminau, nes ką pasigaminu aš nenoriu, o vyras vienas nesuvalgo, tad vakarienei užtenka ir sumuštinukų. Na, ir, žinoma,  televizorius atima siek tiek mano laiko. O jeigu dieną įsijungiu kompiuterį, tai manęs nėra kokioms keturioms valandoms, nes dabar labai daug neaiškumų, daug iškylančių klausimų, dairausi kraiteliui daiktelius. Tada grįžta vyras, na ir diena baigiasi šuniukų šėrimu ir vedimu miegoti :) 

 20130721122235-11106.jpg

Kartais mano dienos būna kitokios, tarkim kai važiuoju su vyru į kaimą, arba nuveža mane iš ryto pas senelę. Pas senelę aš tarsi prarandu laiko suvokimą, nes ten aš sukuosi visą dieną, tai gamindama valgyti, tai virdama uogienes, ar eidama kažką padėti senelei, dabar jau, žinoma, minimaliai galiu padėti, nors ji to nesupranta ir man sako: “mūsų laikais… “. Stengiuosi dėl to neapsikrauti, bet kartais supykstu ir grubiau atsakau, bet po to man skauda širdį, nes senele man labai brangi.  Taip praleidau ketvirtadienį, buvo smagu, išsiviriau 12 stiklainiukų juodųjų serbentų uogienės, papliurpiau su sese, buvo atvažiavusi pusseserė, kuri mane visada prajuokina :)

Kitos dienos namuose, su mieguistumu parankėje, ir mažu žirniuku paširdyje.  :)

 20130721122258-54094.jpg

Iki kitos savaitės, mielosios mamytės :)

24. Jul 2013, 13:39 pypse

Del augintiniu klausimas svarstomas vis is naujo ir is naujo. Gaila, tikrai gaila. O ju naujais seimininkais tikriausiai bus vyro draugas ir seimos drauge. Jie juos pazysta. Kol kas veju mintis tas kuo toliau, nes del to mane kamuoja nerimas. Bet dar nieko nenusprendem.

pypse pypse 23. Jul 2013, 22:29

man kažkodėl liūdna pasidarė, dėl augintinių. o kas bus jų nauji šeimininkai?;/

21. Jul 2013, 22:57

kaip smagu, viskam dar tik pradziu pradzia 😀 lengvo laukimo

21. Jul 2013, 21:26

Bet is tikruju nelabai turiu kuo skustis, manes nepykina, galiu valgyti beveik viska. Is simptomu nebent mieguistumas 😀