9 savaitė: pagaliau galiu VALGYTI!!!

9 savaitė: pagaliau galiu VALGYTI!!!

02. Oct 2012, 14:00

Sveikos, mielosios.

 

Kaip greitai bėga tas laikas, atrodo, dar neseniai tik sužinojau, kad laukiuosi, o jau va 9-oji savaitėlė prasidėjo. Ir pagaliau, pagaliau galiu valgyti.

 

Šiuo metu tai pats dižiausias malonumas, nes buvo dienų ir netgi savaičių, kai į maistą negalėjau net pažiūrėt ar jo užuosti. Juokinga, bet ir šį tekstuką rašau su sumuštiniu rankoje.

 

Na bet yra tokių maisto produktų, kurių valgyti visai nesinori - tai mėsa, silkė, žuvis. Net jų kvapas mane erzina, o bandelių, cepelinų ir keptų bulvių su mielu noru valgyčiau kasdien :)

 

Tikiuosi, tas blogumas, kuris mane kankino kelias savaites, jau praėjo visam laikui ir galėsiu tik džiaugtis nėštumu. Kaip ir daugeliui nėštukių, man labai norisi kuo daugiau miegoti ar bent patinginiauti prie televizoriaus, bet, deja, šis malonumas man tik svajonė. Kaip tyčia Mantukas pradėjo nemiegoti pietų miegelio, tad visą dieną turiu būti aktyvi kaip niekad.

 

Bet vakarai būna tikra palaima, nes mažasis aktyvistas 20 val. jau "nulūžta" tikrąja to žodžio prasme ir aš galiu veikti, ką panorėjusi, kol miegas nepradeda merkt akių.

 

Kaip jau daugelis iš jūsų žinot, dar šiais metais mes išsikraustom gyventi į Vokietiją. Jau užsirašiau į vokiečių kalbos kursus ir labai rimtai teks kibti į mokslus, nes laiko turiu labai mažai, o išmokti reikia tikrai daug. Labai bijau to, kaip reiks lankytis pas gydytojus ir su jais bendrauti, žinant vos kelis žodžius ir kuo toliau, tuo labiau baimes akys didėja.

 

Mane ramina tik tai, kad turiu nuostabų vyrą, su kuriuo tikrai neprapulčiau net dykumoj. Žinau, kad jis kažką sugalvos, kaip man padėti.

 

Ak, kaip aš jo pasiilgau. Dar tik antra savaitė, kaip jis išvažiavęs, o man atrodo, kad jau prabėgo visa amžinybė... Man beprotiškai trūksta apsikabinimo, prisiglaudimo, švelnumo, supratimo ir palaikymo. Labai laukiu akimirkos, kai vėl būsim visi kartu, o dabar džiaugiamės galimybe pasikalbėti per skype ir pokalbiai užtrunka labai ilgai. Ačiū šiuolaikinėms technologijoms.

 

Šiam karteliui tiek ir prašom pasigrožėti mano moliūgų derliumi...

 

P.S. kiekvienas rytas prasideda nuo stiklinės moliūgų, obuolių ir morkų sulčių, kurias su malonumu geria ir Mantukas.

 

Sužinok, kaip Huggies Newborn sauskelnės su drėgmės indikatoriumi ir specialia iškirpte bambutei gali rūpintis tavo naujagimiu

03. Oct 2012, 13:36

Visi tik ir te išvyksta. Lauksime naujų žinių 😀

mamyt mamyt 02. Oct 2012, 17:19

i kuri vokietijos krasta issikraustot?

02. Oct 2012, 14:34

jo mam ir staigmena, net nezinojau ☹

02. Oct 2012, 14:33

sveika, oi pamenu kai jau as galejau pradeti valgyti 😃 isivaizduoju kaip jautiesi... na laikykis viskas bus ok. o dar klausimelis , Vokietijoj neduoda vertejo pas gydytojus?😀

02. Oct 2012, 14:28

kaip gražiai parašei apie vyrą 😍 😍 😍 man tai staigmena, kad išvyksti svetur 😕 tikiuosi pasigirsi kaip jums seksis toliau😉