Antrojo mažylio belaukiant

Antrojo mažylio belaukiant

17. Jan 2021, 22:19 Seikarolina Seikarolina

Labas!

Na ir šaltukas užspaudė... Tikiuosi visos gyvenate gerai ir esate sveikos. Linkėjimai!

Laikas taip greitai bėga, šiuo metu kapsi 24 sav. Pilvelis jau itin ryškus, kitaip turbūt ir negalėtų būti, nes vis dėlto antras nėštumas. Šiandien labiau norėčiau papasakoti apie savo pirmagimį, o apie savo savijautą brūkštelėti tik trumpai.

Mano sveikatoje žymių kažkokių pokyčių nėra, tiesa, valgau jau absoliučiai viską ir apetitas kyla ne dienom, o valandom :D Ir prasidėjo dubens skausmas. Šitų kančių nelinkėčiau net didžiausiam priešui. Lovoje apsiversti be proto sunku, labai skauda dubens kaulus, vaikščioti kasdien vis sunkiau. Su pirmuoju nėštumu nieko panašaus nebuvo, atrodo, galėjau ir į kalnus kopti. O dabar atsiimu tikriausiai už abu. Tikriausiai tik mankšta padės sumažinti šiuos nemalonumus.

Na, o dabar apie pirmagimį. Kaip ir esu pasakojusi, turiu sūnų, jam už kelių dienų sueis 1 m 6 mėn. Stebiuosi, koks didelis jau yra, bet ir tuo pačiu jis man toks mažiukas. Kai gims antrasis mažylis, skirtumas bus apie 1 m 10 mėn. Šiokį tokį suvokimą jis atrodo jau turi, aš jam pasakoju, ruošiu tai minčiai, kad kažkada greitai namuose bus mažas vaikutis. Kartais ateina pas mane, stovi ir žiūri į mamos augantį pilvuką, o tada apsikabina. Vakarais, kai jau vartomės prieš miegą, paklausiu kur gyvena broliukas arba sesutė, rodo į bambą ir juokiasi. Manau, kad dar per mažas kažką stipriai suprasti, bet vis tiek ruošiu jį tai dienai, kai į namus grįšiu jau ne viena. Labiausiai neramina mintis, kaip jam seksis būti su tėčiu be manęs tas kelias dienas. Galėtumėme pradėti ruošti jį tam, galėčiau vis kažkur išvažiuoti ir palikti jį su tėčiu, bet karantinas kiša koją. Tikiuosi mano mažylis susitvarkys su naujovėm ir tikiuosi didelio streso jam nebus. Kažkaip juk vis tiek bus ir aišku ne taip, kaip aš viską planuoju ir įsivaizduoju. :D Bet kokia dviguba laimė laukia...Negaliu sulaukti tos dienos.

Šiandien tiek! Kitą kartą papasakosiu apie kraitelį mažyliui ir apžvelgsiu trumpai, kas su pirmuoju vaikučiu visiškai nepasiteisino ir pagaliau pasakysiu kas gi ten pilvelyje iš tikro slepiasi. Iki!