Ar antras nėštumas lengvesnis už pirmą?

Ar antras nėštumas lengvesnis už pirmą?

01. Jul 2012, 07:00

Ar planuoti ir lauktis antro vaikelio yra lengviau? Ar mažiau pykinimo, silpnumo, o gal atvirkščiai - nėštumas tik sunkesnis? Štai ką sako Mamyčių klubo mamos.

 

tiesiogmama20:

Pasipasakokite, kaip jums sekesi su antruoju nėštumu, ar viskas daug lengviau, nei su pirmuoju? Ar po pirmojo nėštumo praėjus keliems metams sunku pastoti antrąkart? Ar tiesa, kad daugumai antrasis būna tiesiog netyčiukas?

 

Gerdusiux:

Sveika, pastojau praėjus 10 mėnesių nuo pirmojo vaikučio gimimo. O nėštumas man 100 kartų lengvesnis, nors dar pasižiūrėsime, kaip bus su gimdymu, bet šiaip priklauso ir nuo to, ko laukiesi. Su berniukais, sako, sunkiau nėštumo metu, tai man irgi buvo sunkesnis nėštumas laukiant sūnelio.

 

Deivuke:

Mano vyresniajai bus dveji su puse, kai turės sesę ar brolį, aš prieš antrą nėštumą laikiausi dietos ir nugara gydžiausi, tablečių negėriau pusę metų, bet neplanavome vaikiuko. Tiesiog nepapuolėm vaisingomis dienomis, o šiaip vieno karto užteko ir turįsime antrą lelių. Neaišku, kaip man nugara išneš antrą nėštumą, bet šis visai kitoks nei pirmas. Su pirmu labai lengva buvo, jokio pykinimo ar panašiai, o su antruoju ir vėmiau, ir sveikatos neturėjau visai.

 

Haggyy:

Mano patirtimi antras nėštumas lengvesnis. Na bent jau pradžia  Pirmosios 13 savaičių tikrai skiriasi nuo pirmojo mano nėštumo, šiuo kartu – jokių vėmimų, minimaliai pykinimo, tad kol kas esu visiskai patenkinta, žiūrėsime, kaip toliau bus.

 

O kaip Tu jauteisi antrojo nėštumo metu? O gal trečiojo? Pasidalink patirtimi.

01. Jul 2012, 18:33

o man nestumai kartu panasus ir kartu skirtingi, tik su antru gal daugiau pykino nestumo pradzioje ir remuo ede.O su antru laksciau visur, buvau judresne, na gal del to kad vyresnele neleido sedet nei paguleti, o taip kartais norejosi 😀 O ir nekankino hemorojus kaip per pirma nestuma, nebuvo tokiu tinimu,o svarbiausia ir gimdymas lengvesnis nors antra dukryte gime ir sunkesne 😀

Krisliukas Krisliukas 01. Jul 2012, 11:30

pirmas nėštumas - vienas juokas, nei maudė kur, nei skaudėjo, jei ne vaikučio judesiai ir didėjantis pilvukas, galvočiau kad nesilaukiu... antrasis nėštumas buvo sunkus, trečias - dar sunkesnis,labai anksti pradėjo skaudėti visus galus,bet energijos buvo su kaupu 😀