Ar galiu būti nėščia?

Ar galiu būti nėščia?

08. Jan 2013, 07:00

 

Lolili: 

 

Sveikos, gal galite pasakyti savo nuomonę. Ar galiu būti nėščia? Nesusergu jau 16 dienų. Bet būna nežymus pilvo skausmas kaip prieš mėnesines. Buvo, kad pykino, kartais silpna pasidaro, o daugiau lyg nieko, tik kad pilvo apačią nežymiai pamaudžia ir krūtinę skauda. Ačiū už jūsų nuomonę.

 

Mazzena1:

Sveika, na tai irgi gali būti nėštumo požymis. Taip pat gali pabrinkti krūtys, gali daugiau šlapintis. Ir dar, testas gali iškart neparodyt nėštumo, jeigu kas.

 

Spurga:

Patarčiau pasidaryti nėštumo testą....arba užsiregistruoti pas ginekologę. Man parodė iškart, nors kai nuėjau pas ginekologę, ji nematė dar nėštumo, bet užsiregistravau pas kitą, kuri padarė vaginalinį ir pasakė, kad pastojusi esu jau 5 savaites, ir spiralė neiškritus. Pastojau su ja ir šiuo metu man apie 22 savaitės, laukiuosi trečio leliuko.

 

Bus sūnus. Gimdysiu balandžio pabaigoje arba gegužės pradžioje. Jutau visus nėštumo požymius: pykinimas, pilvo maudimas, krūtų jautrumas, nuotaikų kaita, padaugėjo išskyrų, net dešinį šoną paskaudėdavo, nors vyras, prisimenu, sakė, gal stresas. Bet neiškenčiau ir pasidariau testą...

 

Neri:

Manyčiau, kad požymių užtenka, pykina ne visas, o va krūtinę tai turbūt kiekvienai paskauda. Man tai buvo pats pirmas nėštumo požymis, dar labai erzino kvapai ir visai nemažai laiko, kai nesulauki mėnesinių. Ko gero, kažkas bando belstis į šį pasaulį, nusipirk testuką ir tikrai išsklaidys abejones.

 

Ali:

Man vėlavo mėnesinės 2 savaites. Krūtinė buvo padidėjusi, maudė ir atrodė, kad jutau visus kitus nėštumo požymius, bet susirgau. Ir taip pat jutau skausmelį kaip prieš mėnesines. Nesakau, kad ir tu susirgsi, bet gali būti stresas ir dėl to vėluoja. O galbūt laukiesi, ko ir linkiu.

 

TEMA FORUME