Ar nuojauta patvirtino, ko laukiatės?

Ar nuojauta patvirtino, ko laukiatės?

02. Apr 2013, 00:00

 

Mama Akvileee:

 

Sveikos. Girdėjau, kad jau nuo nėštumo pradžios galima spėti, kas bus – mergytė ar berniukas. Sako, kad jei berniukas, tai labai mažai pykina viso nėštumo metu, jei mergytė, labai norisi ledų. Suprantu, kad tai tik spėjimai, bet labai smagu būtų, jei pasidalintumėte savo patyrimais.

 

agnyte789:

 

Aš turiu mergytę. Pirmus tris mėnesius pykino, vemdavau. O dėl maisto, tai man visko norėjosi, kaip ir dabar. Na tik kavos negalėjau pakęsti, o šiaip prieš nėštumą ir po jo geriu.

 

riesutelis66:

 

Sveikos, aš pirmą kartą iki pat nėštumo pabaigos nežinojau, ką turėsime. Gimė berniukas, dabar laukiuosi mergaitės. Nuo pat pradžių, kai laukiausi berniuko, dauguma sakė, kad bus berniukas, neva iš pilvo formos, bet man pilvas ir dabar tokios pat formos. O dėl to, kad dabar laukiuosi mergaitės, nuojauta man nuo pat pradžių tai sakė. O tai, kad trauktų prie saldžių ar sūrų patiekalų, kažkaip to nepastebėjau. Aišku, gal vienom pasitvirtina pagal pilvo formą, pagal vėmimus ar pan. Bet aš tuo netikiu.

 

tajus2010mamyte:

 

Aš abu kartus laukiau berniukų ir nė karto nevėmiau, tik gal kažko sūraus kartais norėdavosi, bet ne visom vienodai.

 

Kaip buvo jums? Ar nuojauta patvirtino, ko laukiatės?

04. Apr 2013, 14:50

Mamytes užpildykite jeigu kam nesunku😀 labai ačiū
http://apklausa.lt/f/muzikos-terapijos-poveikis-nesciosioms-moterims-cnxs2pc/answers/new.fullpage

02. Apr 2013, 15:15

taip

02. Apr 2013, 14:10

su abiem nėštumai pykino, kai laukiausi dukrytės gal net labiau nei kai laukiausi sūnaus, kai sužinojau, kad laukiuosi pirmą kartą, net paskiau, labas žirniuk 😃 jau žinojau, kad bus sūnus, taip ir buvo, o kai pastojau su dukryte, pasisveikinau, labas, pupa 😃 nuojauta tp neapgavo, gimė dukrytė

02. Apr 2013, 13:57

manes nuojauta neapgavo nuo pirmu dienu zinojau kad nesioju suneli ir rubelius pirkau tik berniukui,vyras ejo is proto sake nu bent ka nupirk mergaitisko ,jei gims mergyte ka darysi sakiau sa zinau kad bus sunus taip ir buvo,manes nei pykino nei ka nestumas buvo lengvas ir nuostabus laikotarpis ne taip kaip gimdymas,tiesa o is maisto man ledu norejosi labai bet man daktare isaiskino kad galbut organizmas tiesiog reikalavo kalcio o as ji pasiimdavau per ledus,dabar labai noreciau mergytes bet vis dar nepasiruosiu jos planavimui😀

tylingoto tylingoto 02. Apr 2013, 12:42

iš pat pradžių jaučiau kad bus berniukas 😀 renkantis rūbelius akys nukrypdavo prie kokios nuostabios miniatiūrinės suknytės, pasiimdavau, apžiūrėdavau ir vėl pakabindavau, net nesuabejojusi, kad jos neprireiks. Vyras norėjo, kad daktaras neišduotų lyties, o aš pritariau, nes ir taip žinojau kad berniuką auginsiu.

02. Apr 2013, 11:33

neturejau absoliuciai jokios nuojautos 😀

02. Apr 2013, 11:32

abu nestumai buvo visiskai skirtingi,pilvelio formos visiskai skyresi,tik tiek ,kad su abiejais nestumais is nugaros nesimate kad laukiuosi,o tai pagal mitus byloja ,jog turejau lauktis berniuku 😀 Abu kartus gime mergytes 😀

02. Apr 2013, 10:38

per pirma nestuma tvirtai jauciau kad bus berniukas, nors suzinojo tik 7 menesy bet man tai visai nebuvo staigmena. dabar kai laukiuosi antrojo berniuko vel sirdis jaute bet vis pagaudavau save galvojant apie mergaite.

02. Apr 2013, 10:28

Turiu mergyte ir berniuka. Ir kai ju laukiausi,tai ne su vienu ne karto nei pykino,nei vemiau-tad nepazystu to jausmo. Del maisto irgi niekas nepakito-nepradejau kazko labiau megti,arba nemegti. O kai laukiausi berniuko,tai daug kas man sake,kad bus berniukas,tik del pilvo formos-ir jie buvo teisus. O kai laukiausi mergytes(ji pirmas mano vaikas) tai kazkaip tikejausi,kad gims berniukas,ir rubelius ziurejau tik zydrus,bet paskui pati save pagaudavau,kad ieskodama zydru rubeliu,akys kazkodel vis krypsta ne i zydrus,o i rozinius rubelius.Tai akys ir neapgavo-gime mergyte.

02. Apr 2013, 09:00

Buvo nuojauta, dar gydytoja prirašė vaistų sako va sulauksit savo doienelių pradėkit gerti, sakau ,kad nesulauksiu, ir nesulaukiau 😀