Ar pasitikite echoskopu, nustatant kūdikio lytį?

Ar pasitikite echoskopu, nustatant kūdikio lytį?

06. Mar 2013, 07:40

Kuri būsima mamytė ar tėvelis nenorėtų sužinoti, ko gi laukiasi - sūnelio ar dukrytės. Nors daugelis tėvų sako, jog svarbiausia - sveikas mažylis, visgi visus pagauna smalsumas - kas gi atkeliaus į šeimą.

 

Tačiau ar visada echoskopo tyrimas rodo tiesą?

 

Štai ką sako MK mamytės:

 

krisliukas:

Pirmą nėštumą 6 mėnesį pasakė, kad bus mergytė, bet aš nepatikėjau, net daktarei sakiau, kad negali būti, nes ten berniukas. Likus dviem savaitėm iki gimdymo, kita daktarė pasakė, kad berniukas..taip ir buvo. Antrą nėštumą iškart pasakė, kad berniukas, ir aš pati mačiau ekrane, nes gydytoja viską parodė - ir kiaušiukus, ir pimpaliuką. Kelis kartus net patvirtino, kai echo darė. Per trečiąjį nėštumą sakė, kad mergaitė - ir nesuklydo.

 

selimajus:

Kiek kartų žiūrėjo echo, visada sakydavo, kad berniukas. Ir turim vyruką pipiriuką  Priklauso nuo to, kokioje padėtyje mažylis, ar gerai "pasirodo". Mergaitę turbūt lengviau "paversti" berniuku, kai virkštelė pasipainioja.

 

renata:

Mums kiek darė echoskopo tyrimą, atsakymo taip ir nesulaukėm, kas bus, taigi sužinojome, kad turime dukrytę tik jai gimus.

 

voveraite:

Paskutinį kartą ėjom tik dėl to, kad pamatytumėm dar kartą vaikutį, tai jis taip gražiai rodėsi kaip ant podiumo, net nufilmavo gydytoja. Taigi jis buvo tokioj pozoj, kad aiškiai matėsi tvarkingai išeinanti virkštelė, visas kūnas, kiekvienas organas ir, aišku, kojytės su kamuoliukais ir net pačiu galiuku tarp jų.

 

aisted:

Man ir sakė, kad berniukas ir tris kartus atrodė berniukas - berniuko ir sulaukėm. O va, neseniai sesė pagimdė, tai pirmąkart sakė, kad gims berniukas, paskui porąkart, kad mergaitė, nedaug likus iki gimdymo vėl atliko echoskopą - rodė, kad berniukas...Gimė berniukas.

 

Pasidalink ir Tu pasvarstymais - ar pasitiki echoskopu dėl kūdikio lyties?

06. Mar 2013, 18:40

man genetikė tą patį sakė, kad čia šešėlių mokslas 😀 bet patvirtino 98 proc, o va mano draugei kai darė echo, sakė 99 proc berniukas, o gimė mergytė 😀

06. Mar 2013, 15:11

laukiant pirmojo,apie lyti prasitare 5men nestume..dabar suzinojau 20sav,kad ve laukiam berniuko..liko menesiukas,tada suzinosim,ar technika nemelavo.

06. Mar 2013, 13:16

kai laukiausi sūnaus, dariausi 3d echo tai ten visu gražumu parodė savo turtą 😃 o kai laukiausi dukrytės tai darė genetinius tyrimus ir ten pasakė, jog mergytė 😀 nesuklydo 😃

06. Mar 2013, 12:58

beveik atspejo

06. Mar 2013, 10:58

man per pirma nestuma atspejo kad berniukas, o dabar dar neaisku kaip bus, sako kad berniukas o kai gims tai pamatysim 😀

06. Mar 2013, 08:47

lyti man atspejo, bet gan velokai tik mate,,o va del vaiko ligos stipriai stipriai apsiriko, apziurinedami per echo 😉

06. Mar 2013, 08:00

Mums pries savaite sake,kad laukiames dukrytes ar neklydo suzinosime geguzes menesi. Nors tiesa pasakius as nuo nestumo pradzios turejau nuojauta,kad bus mergyte😀