Ar reikalinga nėštukės fotosesija?

Ar reikalinga nėštukės fotosesija?

07. Nov 2013, 08:33 Gerda_M Gerda_M

Skaičiuoju paskutiniąsias savaites iki gimdymo... Nebesusitvarkau su plaukais, veido oda kažkodėl pabalo, o pati jaučiuosi su kiekviena diena vis nerangesnė - norisi tik sėdėt kojas ištiesus ir nieko neveikt.

Iki tol, kol taip jaučiausi, aktyviai svarsčiau apie profesionalią nėščiosios fotosesiją, tačiau kai ėmiau rimtai apie tai galvoti, nusprendžiau, kad pirmąjį nėštumą išsiversime ir be jos. 

Visų pirma todėl, kad dabar labai nedėkingas metas už lango - su paltais nuotraukos neefektingos, niūru, pilka. Kai buvo auksinis ruduo, nepūpsojo dar toks pilvukas, todėl ir efekto nebūtų buvę gero. 

Taip pat, kiek teko darytis fotosesijų (ne vieną), idealiausias rezultatas gaunamas su profesionaliu makiažu ir šukuosena. Tačiau ar būdama matrioška sugebėsiu kelias valandas išsėdėti grožio salone, kol sušukuos ir tiek pat, kol padarys makiažą? Į nuotraukas su blizgančiu veidu ar susivėlusiais plaukais (kuriuos matau kiekvieną dieną) negaliu žiūrėt. :D

Taip pat problema ir su drabužiais. Viso nėštumo metu taip norisi puoštis, bet vis nesinori leist pinigų drabužiams, kurie ilgainiui taps nereikalingi ir jų tiesiog neturėsiu kur dėti... O ir dabar eiti rinktis suknelių ar kitų grožybių po parduotuves dabar tikrai neturiu nei jėgų, nei noro... 

Būtent šie argumentai man yra labai svarbūs ir nulėmė, kad apseisime nuotraukomis, padarytomis išėjus į lauką ar parką pasivaikščioti :) 

Tiesa, vis dėlto aš pasisakau už nėštukės fotosesiją, jau esant pirmajam vaikeliui. Tada nuotraukos būna kur kas žaismingesnės, linksmesnės, o ir į gražią ir mylinčią šeimą gražu pažiūrėt. 

Mergaitės, o jūs ar darėte fotosesiją nėštumo metu? :) 

P.S. Na, jei kas nors viską suorganizuotų, o man tik reikėtų pasistaipyti prieš fotoobjektyvą, tikrai sutikčiau :D 

08. Nov 2013, 12:10

Na, manau kiekvienos asmeninis apsisprendimas. Su pirmu sūnumi turiu nedaug nuotraukyčių, apie fotosesiją nebuvp kada nei galvoti. Dabar jau kitaip mąstau, būtinai darysiuos, bus palankus metas - pavasaris.

Gerda_M Gerda_M 07. Nov 2013, 14:41

DLK, ačiū už patarimus. Tikrai labai naudingai parašėt 😀 o ypač dėl to natūralumo ir grožio salono - labai teisingos mintys 😀

07. Nov 2013, 09:14

Kai aš laukiaus tai net nebuvau pagalvojus apie tai, kad gal daryti o gal ne ☺ Bet dabar kai pagalvoju gaila, kad neturiu gražių nuotraukų kai buvau nėščia butu smagu pavartyti ir prisiminti tuos laikus 😀 Bet jei dar kada lauksiuosi tikrai darysiu koke fotosesija manau, kad reikia. Kaip įamžinam kitas svarbias akimirkas taip reiktu ir nėštuma įamžinti. Aš už nėštukes fotosesija 👍

Gerda_M Gerda_M 07. Nov 2013, 08:51 Milanosmama

ir mane kankina tas reikalas, kad ilgainiui gailėsiuos... Bet tas tingėjimas, kaip tu sakai, man už viską stipresnis 😃