Astrologinė prognozė vaikams, gimsiantiems 2018 metais

Astrologinė prognozė vaikams, gimsiantiems 2018 metais

02. Jan 2018, 09:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Mielos mamos, jei šiais metais laukiate gimsiančio kūdikio, ar jau pagalvojote apie būsimo mažylio ar mažylės horoskopą? Kaip žvaigždžių išsidėstymas 2018 metais paveiks jų charakterį ir būsimą gyvenimą? Su astrologo Janio Benikio pagalba apžvelgsime galimus šiais metais gimusių kūdikių gyvenimo scenarijus.

Gimusieji po AVINO ženklu (03 21 - 04 20) bus ypač aktyvūs ir reiklūs tėvams. Šis ženklas simbolizuoja pavasarį, visko pradžią.

Mažyliai bus ypač aktyvūs, galima sakyti, hiperaktyvūs, todėl tėveliams teks pasitelkti visą kantrybę. Jei šiam vaikui kas nors šaus  į galvą - bus sunku jį sustabdyti. Kalbėti jis išmoks gana anksti, bet turėsite padirbėti šiek tiek su tarties aiškumu. Patartina atkreipti ypatingą dėmesį į jo saugumą, nes dėl jo aktyumo padidėja nedidelių traumų tikimybė. Silpnoji pusė - vaiko santykiai su seneliais ir kitais vyresniais giminaičiais.

Tie, kurie gimė po JAUČIO ženklu (04 21-05 21), išmoks rasti pusiausvyrą ir būti ypač savarankiški.

Mažasis Jautis 2018 metais bus pakankamai aktyvus, turės polinkį į kraštutinumus, todėl nuo pat pradžių mokykite vaiką rasti balansą tarp įvarių dalykų, o ne skubėti mėtytis nuo vieno kraštutinumo į kitą. Fizinio pasiruošimo požiūriu šie vaikai turėtų pasirinkti veiklas, kurios ugdo ištvermę, siekti tikslų ir sutelkti dėmesį į individualius pasiekimus.

Gimę po DVYNIŲ ženklu (05 21 - 06 22) bus nenugalimi ir pasiruošę "priskaldyti malkų". Tėvai turės ką drausminti.

Dvyniai bus ypač ryškios asmenybės, pasirengusios veikti daugelyje sričių vienu metu. Tai, kas neįprasta šio ženklo žmonėms, jie lyg antenomis gaudys visatos signalus ir turės polinkį gilintis į filosofijos, religijos, mokslo problemas. Šie vaikai bus apdovanoti muzikos srityje. Visa vaiko meilė bus nukreipta į savo šeimą, ypač į mamą. Patariama iš anksto pasirūpinti vaiko kambario įrengimu.

Gimusiems po VĖŽIO ženklu (06 22 - 07 23) ypač pasisekė, bet be artimųjų palaikymo - nė žingsnio.

Vėžio atstovai bus labai sėkmingi tiek vaikystėje, tiek tolimoje ateityje. Daugumai vėžiukų gyvenimas parengs didžiulius siurprizus - tai ir sėkmės momentai, mentorių parama, giminaičių netikėta pagalba ir kt. Tačiau iš prigimties sėkmingi vėžiai yra šiek tiek tingūs ir vangūs fizinio krūvio atžvilgiu. Todėl tėvai turi atkreipti ypatingą dėmesį į subalansuotą ir sveiką vaikų mitybą, mat jie turi polinkį į sulėtėjusią medžiagų apykaitą, o tai neišvengiamai veda į padidėjusio svorio problemą. Gimę antrajame laikotarpyje bus itin muzikalūs ir meniški.

LIŪTAI (07 23 - 08 22) visada stengiasi siekti šlovės ir iššūkių, todėl būkite pasirengę susidoroti su netikėtomis situacijomis.

Gimusieji po šiuo ženklu itin teatrališki, iškalbingi ir komunikabilūs. Jų kalba išvystyta ne pagal metus. Ypatingą vaidmenį liūtuko gyvenime vaidina pagyrimai. Kai kuriais momentais gali pasireikšti per didelis emocionalumas, vedantis į stresines situacijas. Todėl ypač svarbu mažąjį liūtuką mokyti susidoroti su iššūkiais, neprarandant savikontrolės. 

Tie, kurie gims po MERGELĖS ženklu (08 22 - 09 23), bus apdovanoti aštriu proto ir bendravimo įgūdžiais. Teks išmokti priimti "Likimo" dovanas.

Paprastai šio ženklo atstovai yra kinestetikai, yra praktiški, linkę viską detalizuoti. Tačiau gimusieji 2018 metais taip pat bus apdovanoti tvirtu protu ir puikiais bendravimo įgūdžiais. Daugeliu atveju likimas jiems suteiks galimybes pasiekti savo gyvenimo tikslus. Tačiau priešingai nei Vėžiukams, Mergelė turės labiau pasistengti: likimas bus panašus į Kalėdų Senelį, kuris paliks dovanų maišą ne prie židinio, o ant aukšto kalno - teks eiti ir susirasti jį! 

Gimę po SVARSTYKLIŲ ženklu (09 23-10 23) turės vidinę harmoniją, gražų gyvenimą, bet teks šiek tiek ir patiems pasistengti. 

Gyvenimas žada būti gražus ir nerūpestingas - skirtingai nei ankstesnių metų svarstyklėms, gimusieji 2018 metais bus ramesni, daugiau dėmesio skirs vidinės harmonijos ieškojimui. Tiesa, bus kelios krizės, kurios pasireikš vyresniame amžiuje dėl meilės reikalų. Vaikystėje domina viskas, tad mažosioms svarstyklėms ypač tiks žaislai, kurie keičia formas, todėl puikiai tiks įvairūs konstruktoriai ir transformeriai. Kalbant apie drabužius paaugliai pamėgs tamsių tonų spalvas. Na o kalbant apie sportą, labiau tiks komandiniai žaidimai.

Tie, kurie gimė po SKORPIONO ženklu (10 23-11 22), susidurs su staigmenų kupinu gyvenimu, be to, svarbų vaidmenį skirs menui.

Šio ženklo atstovai turės labai įdomų gyvenimą, pilnas aštrių posūkių ir siurprizų. Gimę šio laikotarpio pirmoje pusėje turės tendenciją priimti radikalius sprendimus visose srityse. Gimusieji antroje pusėje turės gerą skonį. Skorpionas savo talentus geriausiai išreikš mene bei gebėjime vesti derybas, todėl laiku apsvarstykite galimybę užrašyti vaiką į meno mokyklą ir būrelius.

Gimęs po ŠAULIO ženklu (11 22 - 12 22) - laimingi ir sėkmingi žmonės. Jiems bus duota viskas, ko reikia tapti pasaulio piliečiais ir būti išmintingais žmonėmis.

Apskritai šio ženklo vaikams labai pasisekė, nes jie turi didelį globėją - Jupiterį. Šauliai nori pasiekti visko gyvenime, na ir daugumai jų tai pavyksta. Gimusieji šiais metais, jei įveiks savo tingumą, gali gauti net kelis aukštojo mokslo diplomus, ypač gerai seksis mokytis užsienio kalbų. Daugelis šaulių ateityje galvos apie emigraciją, sustiprės noras pamatyti pasaulį.

Gimę po OŽIARAGIO ženklu (12 22 - 01 21) - tikslo siekiantys ir ištvermingi. Šeimos vaidmuo jiems labai svarbus.

2018 m. gimę Ožiaragiai tikslingai sieks to, ką užsibrėžė, turės ilgalaikį požiūrį į savo tikslą, taip pat jiems būdinga fizinė ištvermė. Todėl nuo ankstyvos vaikystės gali lankyti įvairias sporto šakas ir mokytis disciplinos. Jų skonis gana tradicinis, turi polinkį rinktis tamsesnių tonų drabužius. Ypač svarbų vaidmenį jų gyvenime vaidins seneliai, močiutės ir kiti vyresni giminaičiai.

Vaikai, kurie gims po VANDENIO ženklu (01 21 - 02 19), bus nepaprastai smalsūs ir savarankiški.

Šiuos vaikus geriausiai apibūdina platus požiūris į pasaulį, noras nuolat judėti į priekį ir pasiekti naujų aukštumų. Jų savarankiškumas pasireikš gana anksti, todėl tėvams nepavyks su jais išlaikyti ilgalaikių artimų ir meilių santykių. Iš drabužių jie rinksis madingiausius, turės polinkį į naujausias mados tendencijas, įdomius aksesuarus. Ir auklėjant pageidautina laikytis modernizmo.

Gimusiems po Žuvų ženklu (02 19 - 03 21) būdingas magnetinis žvilgsnis ir sugebėjimas pasiekti viską, kas planuojama.

2018 metų Žuvys nustebins visus savo netipiška energija ir sugebėjimu pasiekti savo gyvenimo tikslų. Merginos bus ypač gražios ir kerinčios savo žvilgsniu, berniukai - laimingi futuristai, siekiantys įgyvendinti visas savo beprotiškas idėjas. Gimę antroje pusėje turėtų atkreipti dėmesį į savo skonį įvairiose srityse - jis šiek tiek šlubuos.

Laimingų Naujųjų mamoms ir būsimiems mažyliams!