Berniukas ar mergaitė?

Berniukas ar mergaitė?

21. Sep 2017, 06:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Žinoti tikslų atsakymą į šį klausimą norėtų kiekviena. Ypač jei echoskopo apžiūros metu kūdikis lyg tyčia būna suglaudęs kojytes ir nerodo savo lyties.  Ar galima „išburti“, kas pilvelyje gyvena, remiantis pilvo forma, dydžiu, būsimos mamos išvaizda ar elgesiu?

 Laukiantis berniuko pilvo padėtis žema, mergaitės – aukšta. Nešiojant berniuką, pilvas labiau atsikišęs į priekį, panašus į kamuolį, mergaitę – labiau išplitęs į šonus, panašus į melioną.

 Pilvo padėtį, formą ir dydį nėštumo metu lemia moters anatomija, taip pat vaisiaus padėtis, vaisiaus dydis, kiek pilve vandenų, o ne būsimo kūdikio lytis.

 Kuo būsima mama apkūnesnė, tuo jos pilvas atrodo apvalesnis. Jeigu moteris liekna, jos dubuo mažas, pilvas išties panašesnis į kamuolį ir atsikišęs į priekį.

  Jei po širdimi – mergaitė, ji iš mamos atima grožį. Moteris atrodo suvargusi. Tuo tarpu laukiantis berniuko viskas būna atvirkščiai.

 Mamos odos ir plaukų būklei, išvaizdai didžiausią įtaką turi ne kūdikio lytis, o  tokie dalykai kaip savęs priežiūra, naudojama kosmetika, gyvenimo būdas: visavertė mityba, pakankamas fizinis aktyvumas bei poilsis, sveikatos būklė iki nėštumo.

  Jei laukiama mergaitės, būsimai mamai labiau norisi saldumynų, tuo tarpu laukiant berniuko – sūraus ar rūgštaus.

 Kūdikio lytis niekaip nesusijusi su nėščiosios skonio pokyčiais bei tam tikrų produktų manija. Juolab kad tikrai ne visos būsimos mamos iš savo sutuoktinio naktį reikalauja braškių, šokolado ar raugintų agurkų. Ar skonis laukiantis keičiasi, labiau lemia gyvenimo būdas bei darbo pobūdis: kiek moteris patiria streso, kaip intensyviai dirba, kiek juda, ar pakankamai laiko praleidžia gryname ore, ar išsimiega ir pan.

 Nešiojant mergaitę pykina labiau, berniuką – mažiau.

 Nesąmonė. Yra moterų, kurios netgi laukdamosi tos pačios lyties vaikų, pirmojo nėštumo metu jaučia šleikštulį ir vemia, o nešiodamos antrą ar trečią mažylį, nieko panašaus nebepatiria.