Britė sužinojo esanti nėščia tik kelios valandos prieš gimdymą

Britė sužinojo esanti nėščia tik kelios valandos prieš gimdymą

06. Aug 2013, 15:22

Nėštumas kartais būna netikėtas, tačiau apsiprasti su mintimi, kad yra nėščia ir netrukus taps mama, viena britė teturėjo vos kelias valandas, rašo „The Daily Mail“.

20-metės Sophiios ir jos 18-mečio vaikino Liamo istorija – išties neįprasta. Jie abu yra iš tvarkingų šeimų, gražiai draugavo maždaug metus ir svajojo kurti šeimą pabaigę mokslus, tačiau likimas viską sudėliojo šiek tiek kitaip. Nors Sophiia sąžiningai gėrė kontraceptines tabletes ir nėštumo metu ne kartą lankėsi pas gydytojus dėl keistos savijautos, nė vienam jų nešovė į galvą, kad mergina gali būti nėščia.

Pas gydytoją Sophiia pirmą kartą apsilankė dėl sparčiai didėjančio svorio. Tuo metu Sophiia su vaikinu intensyviai sportavo, taigi sunerimo, kodėl svoris ne krinta, o tik didėja. Gydytojas Sophiią patikino, kad svoris jai auga dėl streso, ir išsiuntė namo nepadaręs jokių tyrimų. Tą patį jis kartojo ir kelis kitus kartus, kai nerimaujanti Sophiia per keletą mėnesių pas jį lankėsi pakartotinai, nes nesuprato, kas darosi su jos kūnu.

Gydytojas Sophiią patikino, kad svoris jai auga dėl streso, ir išsiuntė namo nepadaręs jokių tyrimų. Tą patį jis kartojo ir kelis kitus kartus, kai nerimaujanti Sophiia per keletą mėnesių pas jį lankėsi pakartotinai.

„Maždaug vasarį pradėjau jausti kūdikio judesius, bet tada nežinojau, kas tai – maniau, kad man pučia pilvą“, – pasakojo mergina.

 Apie nėštumą Sophiia sakė nė nepagalvojusi, nes vartojo kontraceptines tabletes, o ir gydytojui nė nekilo įtarimas, kad jo pacientė galbūt laukiasi. Kadangi Sophiia – ne iš lieknųjų, nėščiosios pilvukas nebuvo toks akivaizdus kaip kitoms moterims. Sophiia nerūko ir beveik negeria, taigi nėštumo metu nekenkė savo kūdikiui.

Kovo pradžioje skausmas pradėjo labai varginti Sophiią, taigi ji dar kartą nuėjo pas gydytoją, bet iš anksto neužsirašiusi.

„Gydytoja, pas kurią atėjome, sakė, kad niekuo negali man padėti, nes skubiai priimami tik tie žmonės, kuriems reikalinga skubi pagalba. Ji palietė mano pilvą, pajuto, kad jis kietas, ir tai užrašė į mano medicininę knygelę – daugiau nieko“, – pasakojo mergina.

Kad yra nėščia, Sophiia sužinojo po kelių dienų – vieną rytą ji pabudo kamuojama nepakeliamo skausmo. Jai skaudėjo ir sėdint, ir gulint, ir stovint. „Nuėjau į tualetą ir pradėjau kraujuoti. Išsikviečiau greitąją, jie atvažiavo apie 5.30 val. ryto ir klausinėjo manęs apie jaučiamą skausmą.

Jie pasakė, kad aš greičiausiai esu nėščia. Aš buvau tokiame šoke, kad nesvarbu, kiek man tai kartojo, aš netikėjau. Nuvežę į ligoninę man padarė tyrimus ir paaiškėjo, kad aš jau gimdau“, – prisiminimus pasakojo Sophiia. Iš karto po tyrimų mergina buvo nuvežta į gimdymo namus, kur maždaug po valandos ji natūraliai pagimė berniuką, kurį pavadino Michaelu.

„Truputį liūdna, kad negalėjau džiaugtis nėštumu kaip kitos moterys. Neturėjau jokių echoskopijos nuotraukų, nelankiau jokių kursų būsimoms mamoms, bet visi mums su Liamu kartoja, kad mes puikiai tvarkomės su sūnumi. Kai sužinojome, kad aš gimdau, abu labai išsigandome ir nežinojome, ką daryti.

Tačiau vos gimė mūsų sūnus, iš karto pajutome nenusakomą meilę jam, pažiūrėjome vienas į kitą ir žinojome, kaip elgsimės toliau. Mes be galo mylime savo sūnų ir nebeįsivaizduojame gyvenimo be jo“, – pasakojo jauna mama. Artimiausiu metu pora planuoja susituokti ir net galvoja apie šeimos pagausėjimą, tik šįkart – planuotą.

Plačiau: 15min.lt

 

06. Aug 2013, 20:45

ir Lietuvoje esu girdėjusi tokią istoriją 😀 tik tuo atveju manu mergina apsimetė,kad nežino, jog laukiasi 😀 nerealu, bet gimdymo dieną ji išvažiavo į žygį dviračiais ir kai prasidėjo sąrėmiai manė, kad apendicitas 😀 juokinga 😀

06. Aug 2013, 16:42

Nors ir gere kt bet menesines vistiek turejo buti.ir taigi gale tie judesiai tokie stiprus kad net banguoja pilvukas.kazkaip tikrai nereali istorija.

06. Aug 2013, 15:51

nerealu