Dovilės blogas: apsilankymas Shanti

Dovilės blogas: apsilankymas Shanti

12. Jan 2016, 11:02 LePukuota LePukuota

Sveikos mamytės!

Pagaliau pasinaudojau Mamyčių Klubo suteikta proga pasilepinti nėščiųjų masažu Shanti ajurvedos centre. SHANTI salonas buvo praėjusių metų atradimas (vyras buvo padovanojęs keletą procedūrų)! Kažkas nerealaus :) Tad kai MK padovanojo apsilankymą nėštukių masaže be galo apsidžiaugiau. Jau žinojau, ko tikėtis, bet ten galėčiau lankytis ir lankytis :)) jau ne vienai draugei rekomendavau šią ramybės ir atsipalaidavimo oazę, o dabar drąsiai rekomenduoju ir visoms MK būsimoms ir esamoms mamytėms! 

Vilniaus Shanti salonas įsikūręs Senamiesčio aplinkoje, šalia "Barbakano", bet įžengus vidun pasijunti lyg Indijoje. Smilkalų, aliejų kvapai, atpalaiduojanti muzika ir tviskanti prabanga, vario dirbiniai... apie dirbantį personalą galėčiau atsiliepti pačiais gražiausiais žodžiais. Kaip pirmą kartą čia apsilankiau, pasakiau - viskas be priekaištų :)

Apie patį nėštukių masažą. Pirmiausiai susipažinome su masažuotoja, atvirai pasikalbėjome apie mano nėštumo būseną, savijautą, kad geriau suprastume koks būtent man masažas tiktų ir patiktų. Pasilepinau kojų vonele su rožių žiedlapiais, vėliau meistrė atliko viso kūno masažą su juodųjų sezamo sėklų aliejumi, veido galvos masažą su rožių aliejumi. Viskas vyko taip subtiliai, taip atpalaiduojamai, kad tuo metu galėjau skrajoti kažkur toli, pabėgti nuo kasdienybės, bet kartu justi ir mažutį pilvelyje. Aliejai puikiai sudrėkino išsausėjusią nuo šaltuko odą, plaukus, o pati pasijaučiau lyg ant sparnų. Šypsena ir geros emocijos garantuota! 

Procedūrą baigėme garuojančios žolelių arbatos puodeliu, padėka ir atsisveikinimu iki kito karto ;)