Dovilės blogas: pusiaukelė

Dovilės blogas: pusiaukelė

30. Dec 2015, 11:25 LePukuota LePukuota

Sveikos, mamytės!

Nesimatėm turbūt visą mėnesį, nes pilvinukas jau skaičiuoja 20-ą savaitę! Taip taip, laikas bėga, o švenčių sukury viskas sukasi dar greičiau, prieš Kalėdas nebuvo kada ir prisėsti. Taigi kaip auga mūsų Stebuklėlis.

Per mėnesėlį daug visko įvyko, pirmiausiai lankiausi Santariškėse pas genetikę, profilaktiniam patikrinimui. Labai jaudinausi prieš vizitą, bet be reikalo. Gydytoja atliko išsamią vaisiaus echoskopiją, viską aiškiai mačiau ekrane, nuramino, kad viskas gerai ir žinoma, kirbėjo sužinoti, kas po širdele auga, dukrytė vis užtikrintai tvirtino, kad sesutė... bet likau labai nustebinta, sako, kad Berniukas! :) Tad dabar jau anksčiau pradėtą nerti rausvą pleduką paliksim didžiąjai sesutei ir nekantrauju pradėti ruošti kraitelį mažiukui. Nors į melsvas spalvas akis sunkiai krypsta, drabužėlius ir kitus atributus planuoju rinktis neutralių spalvyčių.

Gruodį visa šeima netikėtai buvom iškritę dėl ligos - Noro viruso, nors blogumai truko vos dieną ir kelias teko ilsėtis, bet linkiu, kad daugiau nė į vienus namus neužsuktų šis Baubukas... :) Laimei, kiek domėjausi nėštukėm ši liga nepakenkia, jei neprarandi per daug skysčių, laiku susigriebėm, tad viskas greit praėjo ir greit atsigavau.

Be Kalėdinio pasiruošimo, karnavalų, Kūdikėlio laukimo nutiko ir daugiau nelabai malonių dalykų, prieš pat šventes netikėtai, neplanuotai likau be darbo... tad dabar nutilus šventiniam šurmuliui galvoje dėliojasi mintys, apie paankstintas atostogas, dieną išleidus dukrytę į darželį turėsiu daug gražaus laiko sau :)

Pati jaučiuosi puikiai, blogumai užmaršty, šventiniai skanumynai jau beveik ištirpdė mano minusiuką, kurį turėjau pirmąją nėštumo pusę, jaučiu kaip mažylis auga ir stiprėja, nes bumsiukai darosi vis stipresni ir stipresni.

Šiandien tradiciškai pridaviau kraują bei šlapimą tyrimams, nes kitą savaitę laukia vizitas pas prižiūrinčią ginekologę, taip pat planuoju apsilankysiu pas odontologę bei reiks pasitikrinti regėjimą. Ir pagaliau naujųjų metų pirmąją savaitę pasilepinsiu Shanti masažo salone, Ačiū Mamyčiui Klubui! :)

Laimingai pasitikim Naujuosiuos Beždžionėlės metus ir iki kitų kartų!

jaldija jaldija 30. Dec 2015, 14:09

Lai visos negandos ištirpsta, kaip ir paskutinės senųjų metų dienos. O kitais metais viskas bus tik geriau 🌷🌷🌷