Elvinos blogas: Atrodo ir daug ir labai mažai.

Elvinos blogas: Atrodo ir daug ir labai mažai.

12. Oct 2015, 08:51

Labas, mamytes.

Laikas taip greit bėga, kad net nepastebi, kaip pralėkė savaitė. Atsisėdi ir galvoji, o kas gi per ją įvyko? kaip sekėsi? kas pasikeitė ? kokius pojūčius jaučiau ? Atrodo ir daug ir labai mažai.

Stengiesi pajusti kiekvieną jausmą, stebi, klausaisi. Dažnai pajausdavau pilvo apačios maudimą, kartais sudurdavo, tai labai buvau išsigandusi ar viskas gerai. O kartais net pamiršdavau, kad laukiuosi, nes savijauta buvo puiki :)  kiekvieną vakarą atsigulus į lovą mane aplanko ponas Rūgštis, pasidaro baisus blogumas, tai į pagalbą ateina paprastas šaltas vandenukas, beje nusipirkau tabletes Rene, bet vis vien pabijojau jas vartoti.

Ir va atėjo tikrasis ruduo, šaltukas pašaldo nosiuką ir atsirado baimės, kadangi aplink visi sergantys, visi peršalę. Pasidariau imbiero, citrinų ir medaus mišinį, kurį pasiėmiau į darbelį, reiks pasistengti apsisaugoti nuo skraidžiojančių bacilų :) O taip pat šilti drabužiai, tik va bėda ta, kad ir vėl „neturiu ką apsirengti“ ir tai dabar ypatingai, kadangi mano pilvukas jau auga, į savo mėgstamus džinsus telpu, bet užsegus jie šiek tiek spaudžia, o ir šiaip jau norisi laisvesnės aprangos :)  

Dar vienas džiuginantis dalykėlis įvyko, ogi gavau dovanų iš mamyčių klubo :) Visko labai daug ir viskas labai patiko, nes natūralu ir kokybiška,  o mes juk savo mažyliams norime pačio geriausio :) Būtinai bandysim ir pasidalinsim su jumis :)

Beje mes jau gavome perleistą automobilinę kėdutę ir keletą kitų daiktelių. Aišku kyla visokios dvejonės, ar ne per anksti, tačiau stengiamės netikėti prietarais ir tiesiog ramiai laukti. Norėjau ir Jūsų pasiteirauti, ką mamytės apie tai mano?

Na ką šiam kartui tiek, linkiu visoms šiltų dienelių, neperšalti ir nesirgti :)

12. Oct 2015, 10:56

sveikute teisingai sakai maziau reik tyket prietarais svarbu tyketi kad viskas bus gerai😉