Elvinos blogas: Prasidėjo 14 savaitė.

Elvinos blogas: Prasidėjo 14 savaitė.

28. Oct 2015, 11:59

Sveikos mamytė,

Mes jau pradėjome 2-ąjį nėštumo trimestrą :)

Kažkaip 13-os savaitės blogo nerašiau, nes neturėjau ką ir parašyti. Savijauta buvo gera, jokių naujų pojūčių ir pasikeitimų, o senieji rėmens kankinimai tai taip ir liko :) Žodžiu, augom tyliai ir ramiai, apart šio šeštadienio ryto, kai ryte bėgau tvarkytis namų, o kai po valandos pradėjau ruošti pusryčių ėmiau ir nualpau, labai išsigandau, bet tai buvo mano žemo spaudimo pasekmė, dabar žinau, kad pradžioje mes su mažyliu turim pasisotinti, įgauti jėgų, o tik po to kibti į kitus reikalus :)

Visą savaitę gyvenom laukimu, nes šią savaitę mūsų laikė vizitas pas gydytoją.

Naktį prieš vizitą labai blogai miegojau, vis galvojau apie mažylį kurį pamatysime ekrane. Mane vis kankina kažkokios baimės, kad viskas būtų gerai. Tai va anksti 7 val. ryto, netgi dar anksčiau mes jau buvome  konsultaciniame skyriuje, pradžioje pasisvėrėm ir va priaugau 2 kg :) ir po to teko ilgai ilgai laukti :)  į skyrių pradėjo plūsti mamytės tai su pirmomis nėštumo savaitėmis, tai su paskutinėmis, jų pilvukai tokie dideli ir gražūs, aš sėdėjau ir svajojau, kada gi aš tokia graži būsiu, kada gi mūsų auksiukas bus toks didelis :) ir va, atėjo mūsų gydytojas, po kelių minučių atsidūrėme kabinete, išsijungė šviesos, pasijaučiau kaip kino teatre :) mes su vyru jau žiūrėjome į ekraną, į mažąjį mūsų stebuklą. Gydytojas rodė ir pasakojo, kur yra sprandukas, kur nosiukas, kur stuburiukas kaip traukinukas :) aš jaučiau, kad ta akimirka buvo viena iš nuostabiausių mano gyvenime, mano šypsena buvo nuo ausies iki ausies, beprotiškas džiaugsmas ir palaima. Bet šis kino seansas baigėsi, kitas bus po mėnesio :)

Kiekvieną dieną žiūriu į veidrodį ir matau kaip pilvuzikas auga, jau pradėjau ir aprangą keisti, reikės greičiausiai susitvarkyti spintą ir susipakuoti savo „mažuosius“ drabužius. Pastebiu kad vis dažniau ranka padėta ant pilvuko, glostau, čiučiuoju ir vis dažniau kalbu su mažyliu.

Na ka laukiam naujų pojūčių ir augančio mažylio :)

LePukuota LePukuota 28. Oct 2015, 14:25

🌷🌷🌷 nuostabios akimirkos!