Godos nėštumo blogas: vežimėlių labirintuose

Godos nėštumo blogas: vežimėlių labirintuose

20. Aug 2014, 15:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Visaip svarsčiau - ar čia antro trimestro pabaiga ar trečio pradžia? Na, nesvarbu, bet dar vienas slenkstis peržengtas ir liko tik 12 savaičių iki susitikimo su Olivija!

Atrodo - oho, lapkritis dar labai toli. O kai paskaičiuoji, kad liko 12 savaičių suprantu, jog labai jau nedaug. Ir dar tiek visko spėti per jas norisi... Na, o šiandien apie vieną svarbiausių užduočių: VEŽIMĖLĮ.

Vienintelis daiktas ko tikrai reikės atsiradus mažylei, tai vežimėlis. Turbūt šiuo įrašu šios temos nepabaigsiu, bet pasidalinsiu savo mintimis - gal ką patarsite?

Štai kokia mano patirtis. Smiltė vėžinosi "Quinny Buzz 3".

20140820133946-88650.jpg

Vežimėlį rinkausi pagal vieną kriterijų - kad būtų gražus. Jis buvo nuostabiai gražus ir pusiau patogus. Pirma, tai gyvenome trečiame aukšte be lifto, tad buvo per sunkus. Antra, šis vežimėlis yra šiek tiek siaurokas ir atšiauriomis žiemomis sunkiau tilpo kailiniai vokeliai bei pūkiniai kombinezonai. Na, bet buvo tikrai labai gražus :) 

Eleonorai vežimėlį rinkausi pagal du kriterijus - svorį ir ratų dydį. Supratau, kad teks pačiai tampyti, todėl pirmiausią dėmesį kreipiau į kilogramus. Antra, gyvename senamiestyje ir pravažumas čia yra nekoks, todėl norėjosi, kad neįstrigčiau šaligatvyje. Todėl išsirinkome "Emmaljunga Nitro City".

20140820133859-97484.jpg

Jis svėrė vos virš 11 kg, ratai buvo dideli, vežimėlis pats platus, patogus. Tik bėda - man negražus (pabrėžiu - man, ne kitiems). Toks... griozdiškas.

Na, o dabar trečias kartas, kurio metu noriu suderinti visus anksčiau išvardintus kriterijus - vežimėlis turi būti ir gražus, ir lengvas, ir patogus, ir ne skėtukas, ir... Žodžiu, kaip ir visos būsimos mamytės noriu tobulo vežimo. 

Vieną įdomų variantą radau. Tiesa, jis tik tobulai gražus ir lengvas. Ratai jo nedideli, o ir atsiliepimai apie jį nekokie - Cossato Giggle. Grrrrooooožis, net seilė tįsta.

20140820134143-61932.jpg

Svajodavau ir apie "Stokke" vežimus. Na, tik jų kaina "kandžiojasi", o ir atsiliepimai neypatingi. Gal kas išbandėte?

20140820134252-12900.jpg

"Bugaboo" vežimėlių ir ratai dideli, ir svoris mažas, ir gražūs, tik man ta sportinio vežimėlio visiškai neišsitiesianti dalis neramina. Ir šiaip teko judinti parduotuvėje - toks netvirtas pasirodė. Bet gal tiesiog toks pasitaikė? 

20140820134452-44434.jpg

Gal turite dar kokių idėjų ir pasiūlymų? Labai mielai laukčiau visų konsultacijų tema gražu ir lengva :)

21. Aug 2014, 17:01

Aš dar dėl lopšio kelis pamąstymus turiu. Leliukas bus kaip tik šaltuoju sezonu, toks mažas jis daug vietos neužims net ir pačiam mažiausiam lopšy, tai tikrai tilps dar ir vokekis, kaldrytė, pledukas ir pan. Pavasarį leliukas paaugs, nebereiks jau šiltų vokelių, tad į lopšį taip pat turėtų dar tilpti.

Mano vyras tą patį sako!!! Sako tai jis kainuoja kaip padėvėta mašina - tai turi pats važiuoti!!! 😃

Quinny buzz taip pat nebuvo sportinė dalis visiškai ištiesiama - problemos kažkaip net nebuvo, miegodavo mergina patenkinta, tik kad siaurokas.

21. Aug 2014, 10:49

Pirma nuotrauka tikrai nereali 😀 Dėl vežimukų, tai su antra dukryte turėjau bugaboo ir buvau labai patenkinta, itin lengvas, susilaksto paprastai, mažai vietos užimdavo mašinoje, permetama rankena, didelis lopšys ir sportinė dalis mums visai patogi buvo. Tikrai atitiko mūsų lūkesčius nuo lengvumo, patogumo iki stilingumo 😀 Žinoma, pradžioje reikėjo priprasti prie modelio, dėl lopšio žemumo, bet tai niekis 😀 Na, o sportinė dalis galėtų būti pilnai gulima, bet ne vienas kitas modelis irgi toks pats yra, o blogumų nepastebėjome 😀

Gintarep Gintarep 20. Aug 2014, 21:47

nu zinot, kai tooookia nereali nuotrauka, tai net pamirsau ko klausiate 😀 Na suuuuuper 😀 Be konkurso si nuotrauka konkursa laimetu 😀

20. Aug 2014, 20:59

O kas del nauju ar devetu, tai tikrai gail vezimui isleisti 2000 litu, kai gali iki 800 simtu nupirkti tikrai gera deveta 😀
Mano vyro zodziai: NE NE, JAU AS PATS VEZIMO UZ 2000-3000 LT NESTUMSIU, JIS PRIVALO PATS VAZIUOTI 🤣

20. Aug 2014, 20:56 zivile g.-b.

As irgi i si naujesni X landerio modeli seile varvinu, bet ju padevetu praktiskai nera pirkti, arba tik sportine dalis. Dar priimtinas butu GIORDANI Ethos arba jo lenkiska kopija Coletto Mateo. Patinka tas apsukimas lopsio arba sportines dalies.

20. Aug 2014, 19:39 utopija

Thu, t.y. Takko ne Tutis 😃 griozdas žodžiu

20. Aug 2014, 19:39

Pas mus senučio modelio ir dar dovanotas Tutis - vargo vakarienė man jį tasyt į 2 aukštą 😪 lopšį baigia išaugt, teks ieškot tokio, kad tiktū dar nesėdinčiam mažyliui ir vėliau sėdimas pataptų 😀
Mokia foto nereali 👍 žaismingai 😀

20. Aug 2014, 19:37

Tai, kad sportinė dalis nepasidaro iki visiškai gulimos, kaip man dabar yra su savo vežimu, tai tikrai nepatogu.. bent aš taip manau, kad vaikui nepatogu. Kiek teko matyti iš šalies, tie bugaboo vežimai pasirodė labai žemi, t.y. žemai tvirtinasi ant rėmo. Bent man pvz. tokiu atveju tektų nemažai susilenkti norint pasiekti vaiką. Bet čia tik nuomonė, neišbandžiau, nežinau.
Sėkmės renkantis!

Krisliukas Krisliukas 20. Aug 2014, 17:51

pagrindinė nuotrauka - superinė 😀 nuotaika joje - nereali
visos mergaitės tokios gražios pūstom suknelėm 😀

20. Aug 2014, 17:26

Aš irgi pirmiausia apie "merlinų" foto norėjau pasakyt 😀 NEREALI 😀
Manosios karieta X-landeris. Tik mano triratis XT. Vežimas - super! Neturiu jokių priekaištų. Tik jis sunkus.. Bet man nešioti nereikia - liftas didelis ir erdvus. Blogiausiu atveju reikia į bagažinę įritint 😀 Lopšiukas nedidelis, bet manoji gimė pavasarį, tad žiemą ar taip ar taip kraustėmės į sportinį. O sportinio sėdima dalis plati, pilnai pasiguldo, kojytės pasikelia, stogelis prasiilgina. Idealu..man 😀
O šiaip, idealaus vežimo nebūna 😀 Nes visų mūsų poreikiai ir sąlygos skirtingos 😀

P.S. Beje prieš šį buvau nusipirkus dėvėtą...na ir ką, pasiteisino posakis "skūpas moka du kartus" 😛 Teko pirkt kitą. Et, jau nebetaupiau. Aišku būna ir tikrai gerai išlaikytų dėvėtų, bet turi labai pasisekt 😀
Sėkmės paieškose - tai beveik rimčiau nei išsirinkti automobilį 😃

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 20. Aug 2014, 15:45

Na man vis tiek nerealiausia jūsų, mergaitės, fotosesija Paryžiuje - Tūkstantis ir vienas balas 😀👍😃

Tai va ramiai lauksi ir manau sulauksi 😀 Naują ir savaitę "iki datos" galima įsigyti 😀

Aš abiem pirmais atvejais pirkau dėvėtą vežimėlį, nes ko jau ko, bent jau lopšinio vežimo leliukai visai nesudėvi, o gali rasti ir už pusę kainos! Todėl dar siūlau pasvarstyti 😀