Greitas susitikimas

Greitas susitikimas

07. Jan 2021, 10:54 Odeta_lav Odeta_lav

Sveiki, senai ką ir berašiau savo bloge apie nėštumą. Planavau parašyti, kokius daiktus susidėjau į ligoninę, berašant blogą prasidėjo keisti skausmai (tada buvo 37 sav) išskubėjom su vyru į ligoninę tikrintis, 2cm atidarymas, išleido namo laukti, tad namuose jau visai kitos mintys sukosi, jau 37sav., o dar namai naujos gyventojos atvykimui neparuošti, tad puolėm daryti generalinę tvarką.

  Tada atėjo Kalėdų šventės, ir jos tokios tikros buvo, visa šeima šalia, niekur skubėti nereikėjo, tiesiog visi buvome kartu ir tuo džiaugėmės. Jau su vyru tarpušventyje planavome, ką gaminsime Naujųjų metų vakarienei, bet kaip sakoma reikia kuo mažiau planuoti.... Gruodžio 29 vakarą vėl prasidėjo skausmai ir jau namo iš ligoninės nepaleido, prasidėjo gimdymas. Apie gimdymą kitame bloge.

Šitame trumpai apie daiktus, kuriuos dėjausi į ligoninę ir kokių prireikė, kokių ne. Gimdykloje aišku reikėjo naktinukų, šlepečių ir rūbų naujagimiui. Po gimdymo reikėjo kelnaičių, rinkausi tokias storesnes,"pamperso" tipo, jos man ir po pirmo gimdymo ir dabar labiausiai tiko. O palatoje aišku reikėjo asmens higienos priemonių, rankšluosčių, naktinių žindymui, kitų patogių rūbų (aišku kiek prisikroviau, tai panaudojau tik treningus ir pora maikučių). Vaikeliui reikėjo vienkartinių paklotų, pampersų, drėgnų servetėlių, man dar labai pasiteisino tokios minkštos šluostės iš Lidlo, jas sudrėkini ir puikiai viskas nusivalo (pridedu foto) ir aišku rūbelių vaikui, aš įsidėjau 56 ir 62 dydžio, kadangi gimėm 38 sav., ir smulkutės tai mums ir 56 dydis dar didokas, o mažesnių rūbų net nusipirkus nebuvau, bet ir taip puikiai išsisukom. Daugiau realiai jokių daiktų ir neprireikė.

Pas mane tokios naujienos ir beje visus sveikinu su Naujais metais :)) !!! 

Simonadub Simonadub 07. Jan 2021, 21:53

Sveikinimai❤️

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 07. Jan 2021, 19:50

Sveikinimai! ❤❤❤

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 07. Jan 2021, 12:01

Odeta, sveikinu! Taip smalsu sužinoti, kas gimė 😀 Bet būsime kantrios ir sužinosime kitame įraše. Ačiū, kad dalinaisi visą nėštumo laikotarpį blogais. Labai tikiuosi, kad ir naujagimio blogą rašysi 😀 jei tik norėsi. Sėkmės!