Huggies dovanų komplektas - už 100 dienų blogą!

Huggies dovanų komplektas - už 100 dienų blogą!

14. May 2012, 00:00

Mielos būsimos mamytės, kurios jau visai netrukus ruošiatės sulaukti stebuklėlio. Turime jums įdomų pasiūlymą.

 

Mamyčių klubas kartu su Huggies netrukus pradės naują projektą, apie kurį plačiau parašysime šiomis dienomis. Tačiau dabar kreipiamės į jus su štai tokiu naudingu ir įdomiu pasiūlymu.

 

Pirmiausia kreipiamės į tas būsimas mamytes, kurios planuoja susilaukti stebukėlio šiomis gegužės dienomis - per šią ir kitą savaitę. Tiksliau, ieškome mamytės, kuri nuo pat pirmųjų kūdikėlio dienų pasirengusi kasdien rašyti nedidelį blogą-pasakojimą (atsiunčiant ne tik blogą, bet ir vis kitokią mažylio nuotrauką).

 

Taigi, kūdikėlio susilaukusi mama nuo pat jo gimimo 100 dienų rašys blogą kasdien, kaip jaučiasi ir auga mažylis, kaip ji pati jaučiasi, kokia nuotaika, ką veikia ir pan. Taip, tai sunku, nes reikia atsigauti po gimdymo, maitinti leliuką ir dar begalė jaunos mamytės rūpesčių...bet pažiūrėkite, ką už tai jums siūlome.

 

Už tai Mamyčių klubas jums dovanos tiek Huggies sauskelnių, kiek reikia kūdikiui per visas šimtą dienų! Juk tai šaunu, nes pirmaisiais mėnesiais reikės, patikėkite, oi kiek daug sauskelnių!

 

Taigi, mielos nėštutės, besiruošiančios gimdyti gegužę, gerai pagalvokite, ar esate pasiryžusios kasdien po gimdymo rišliai ir aiškiai rašyti į Mamyčių klubą po įdomų blogą su kūdikėlio nuotrauka visus savo pastebėjimus ir patarimus kiekvieną mielą dieną ir už tai gauti daaaaaug Huggies sauskelnių - pradžioje Newborn, po to Premium.

 

Jei apsisprendėte, parašykite redakcijos el.paštu: redakcija@mamyciuklubas.lt - koks jūsų vardas (slapyvardis), kada gimdymo terminas, kodėl norite dalyvauti šiame projekte ir pan. Žodžiu, trumpai apie save ir mes išrinksime, kas dalyvaus šiame projekte.

 

Jūsų laiškų laukiame iki šio trečiadienio, gegužės 16 dienos.

14. May 2012, 15:14

Prizas tikrai labai geras, bet ir uzduotis nelengva 😕

14. May 2012, 12:58

Ir dar, jei pvz planuojate savaitgali kur isvykti, juk vasara, nereiks sedeti prie kompiuterio istisas dienas, tada pries isvyka parasote i prieki iskart du blogiukus (pvz. viena ar pora mazylio nutrauku ir trumpas pasakojimas)😀, kad galetume ikelti tas pora dienu, kai jusu nebus

14. May 2012, 12:48

Na, jei planuojate kelionę, tuomet nepavyks rašyti, juk nesivešite kompiuterio 😀

14. May 2012, 12:32

labai sauni ideja 👍

14. May 2012, 12:08

Taip, apsispręsti reikėtų kuo greičiau, nes projektas prasidės netrukus, dar tikslios datos nežinome, turbūt jau kitą savaitę. Tad jau norime surasti ta nėštutę ir būti ramūs, kad štai jau projekto dalyvę turime 😀