I gimdykla vienai ar su partneriu?

I gimdykla vienai ar su partneriu?

11. Sep 2014, 09:40

Dar iki nestumovyras buvo sakes jog dalyvaus gimdyme, nes vaikeli juk pradejomekartu tad ir pasitikti reikia kartu. Tada atrode jog alpstantis vyras ten maziausiai bus reikalingas, o ir vaizdelis "nekoks" . 

Bet atejus didziajai dienai viskas  buvo kitaip nei kazkada sakiau. Zinoma vyras kaip ir zadejo dalyvavo gimdyme iki paskutines minutes . O as asmeniskai labai dziaugiuosi kad jis buvo kartu nes nezinau kaipo vienai reiketu istverti saremiu skausmus. Na o vyras jau poi visko pareiske , kad jai reikes dalyvaus ir dar karta nes nieko negrazaus ar nemalonaus tenai nebuvo ir dar gali pasidziaugti jog mate kaip gimstajo sunus.

Bet visdelto reiketu tartis su savo vyrais ar busimais vaikuciu teciais, ar jie nori  dalyvauti ir visa tai matyti. Ir jokiu budu nebrukti minties kad butinai dalyvauti. Ir dar pagalvokit gerai ar pacios norit ji ten mayti nes asmeniskai as jau ainant i gimdyklanenorejau jo paleisti nei minutei.

Negaleciau teigti jog vyras gyveno nestumu kaip ir as, bet domejosi  svarbiausiivykiai jam buvo per nestuma tai kai vykome i echoskopa jau nuo nestumo pradzios jo lauke, veleu labai norejo pajusti kaip spardosi mazylis irgi vis dedavo ranka kai tik pasakydavau jog juda. Na ir vardelio rinkimas aisku as padariau saraseli graziu vardu taciau jam patiko tik vienas  , kuri ir isrinkom.

Kadangi as netiketai isvykau gimdyti tad kol su mazyliu gulejau ligonineje tevelis didvyriskai sutvarke namus paklojo vaikelio lovyte ir net isskalbelikusios mazylio rubelius. Tad gryzomejau i paruostus kudikiui namus ir man apie niekanereikejo rupintis jog kazko nespejau. Darpamenu kaip nestumo metu tetis atsakingai rinkosiu ciulptukus kad butu grazus rinko adijeliuka suneliui ir visus didesnius pirkinius butinai rinkdavome kartu . Dziaugiuosi savo vyru kad dalyvavo mazylio laukime.

Ir pagaliau atejus tai dienai maciau koks jis laimingas , o  gimus suneliui jo akys tesiog suzibo, atrode lyg pakiletas .

Na ir pasidalinu nuotrauka kaip saldziai miegamusu mazylis . :)

12. Sep 2014, 11:28 GintareD

Aciu labai 😀 na as manau jai vyras nori tikrai eikit kartu, aisku jai ir tu pati jausies gerai kad jis salia 😀 o jai nenr kad matytu kazko juk gali pabuti tik per saremius o per stumima palaukti uz duru 😀 Na bet kad ir kaip apsisprestum linkiu lengvo susitikimo su dziaugsmeliu 😀

11. Sep 2014, 21:18

sveikinimai sulaukus stebuklelio!😀 as manau, kad ir man reikes vyro palaikymo, baisu manau butu vienai....😥