Iki pasimatymo su vaikučiu liko 21 diena!

Iki pasimatymo su vaikučiu liko 21 diena!

09. May 2013, 08:30

Mielos esamos ir būsimos mamos, 

 

mums liko visai nedaug iki pasimatymo su mūsų stebuklu. Sūnelis turėtų gimti gegužės 29 d. Praėjusį ketvirtadienį gydytoja paankstino datą beveik dviemis savaitėmis. Vyras vaikščiojo laimingas, o aš nemiegojus nuo 4 h ryto (ojetau, kaip nesimiega dabar). nes nesupratau kas vyksta - tik kad dar patrumpėjo laikas iki didžiojo įvykio. 

 

Nesidalinau jokiais įspūdžiais visą nėštumą su internautėmis, bet paskutiniu metu kasdien skaitau kaip kam sekasi gimti, auginti, džiaugtis, dalintis mažais rūpestėliais. Tuoj ir mes gyvensime visais šiais gražiais įvykiais. 

 

Gimdysime Vilniaus Santariškių ligoninėje, teko lankytis kartą konsultacijai, labai patiko personalas ir aplinka. Tikėkimės ir mūsų mažajam patiks ten gimti. Didžiausią pliusą ši ligoninė užsidėjo, kai pasakė, kad ką tik gimusį kūdikį mamai ant krūtinės uždeda ir palieka kelioms valandoms. Lankiau žindyvių kursus, tai labai to ir norėjau - pirmo prisilietimo oda su oda. 

 

Visas kraitis sukrautas mažojo, mano tašiukas dar tuščias - galvoju susidėsiu kai jau viskas prasidės, nes minimaliai daiktų noriu pasiimti, o jie visi po ranka ir kasdien naudojami. 

 

Na, ką, šį savaitgalį susuksime lopšį, vežimas iš e-shopo atvažiuoja kitą savaitę, liko tik dėl vardo nuspręsti. Turime kelis variantus, bet nė vienas taip netinka, kad tikrai savo sūnų norėtume juo vadinti. Gal kai gims vaikelis, atsineš ir savo vardą. Kol kas vis dar svarstome apie šiuos variantus: Rojus, Ignas, man labai patinka Joris, o vyrui nepatinka visai. Mano mama labai nori anūko vardu Majus. Taigi, dar liko kelios dienos ir mes susipažinsime su savo mažuoju, kuris ir vardą pats sau išsirinks :) 

 

Kas savaitę susitinkame su dar dviem tiksinčiomis nėštukėmis, kurių terminas jau ant nosies galiuko :) Taigi, dabar lekiu su jomis pasidalinti savaitės įvykiais, o jums linkiu saulėtos dienos.

 

Linkiu visoms mielo ir jaukaus laukimo

Simona

09. May 2013, 14:22

na as susideciau is anksto tase o ne tada kai jau viskas prasydes,nes manau tada rupes vaziuot i ligonine o ne ka i tase isideti.na bet tai jusu reikalas. ramaus laukimo ir lengvo gimdymo

09. May 2013, 11:11

ramaus likusio laukimo 😉