GINTARĖ: Jausmas, kuris šildo! 12 savaitė!

GINTARĖ: Jausmas, kuris šildo! 12 savaitė!

21. Nov 2013, 12:32

 Hey, Sveikos Mamytės!!!

 Savaitele praskriejo greitai, bet tuo paciu ir daug ivyko. Kiekviena diena buvo savotiskai dziaugsminga ir netgi varginanti. Slinko dienos nepastebimai, todel kur beeiciau, reikejo skubeti. Kur tik pasisukau keitesi zmoniu veidai, mainesi nuotaikos, sirdies ritmas sokinejo tai greiciau, tai leciau, bet nesikeite tik vienas is svarbiausiu mano gyvenime dalyku, jog tapsiu MAMA! Grazus sapnai apie mano vaikeli lanke mane visa savaite ir dare mane dar laimingesne. Tikiuosi jie jus pranasingi!

  Pradzia savaites nebuvo kazkuo ypatinga, taciau turejau ka veikti namuose laisvu nuo darbo metu. Taciau treciadienio vakaras- naktis buvo jaudinantis ir stresuotas. Pilvo apacioje pajutau maudima, sunku net paaiskinti. Palaukem valandele. Nepraejo. Nutarem nebelaukti ir skubeti i priimamaji. Nenorejau rizikuoti, turejau buti tikra, kad mums viskas gerai. Po tyrimu daktaryte ramino, jog viskas yra gerai, jog taip atsitinka dauguma nestukiu. Skausmas liovesi, taciau ir gydytojai taip pat norejo buti tikri, jog viskas tvarkoje, todel kitai dienai paskyre man neplanuota ekoskopa. Supratau, jog susitiksim su zirniuku anksciau negu planavome. Bet ta suvokiau tik atsikelusi ryte ir pajutusi nekantrumo jausma. Ta ryta buvau labai issiblaskiusi, vis galvojau, ka mano maziukas veiks, kai mes ji pamatysime. Masciau kaip reaguosiu, ka jausiu, kokios mintys sups mane ir vyra. Juk tai pirmas musu SUSITIKIMAS! Svarbiasias duris radome lengvai ir greitai. Ekrane, i kamuoliuka susirietes ir saldziai miegantis mano vaikas! Asaros tekejo skruostais ir dziaugsmo ir neapsakomos laimes, sirdis plake paselusiu greiciu, dusioj jauciau tokia ramybe, kokios ilgai nejutau. Daktaryte tikino, jog musu maziukui absoliuciai viskas gerai ir jums nera del ko nerimauti! Vyras jautesi nepakartojamai, akys zybejo, rankos drebejo. Mes buvome laimingi! Ekoskopo metu sove viena linksma mintis: tikras tetis! Antra valanda dienos, o jis ''parpia''. :) Musu tetis megsta patinginiauti kada turi laisvas dieneles.

  Taigi, kita diena dar vienas labai svarbus susitikimas. Susitikimas su midwife (daktaryte). Viskas ejosi sklandziai, daug kalbejom, daug klausimu ji man uzdavinejo. Aisku, reikejo prisiminti visas savo ligas nuo vaikystes iki dabar, ir ne tik savo, bet ir seimos. Matot, daktarytei reikejo uzvesti ligos istorija. Vaikysteje nebuvau didele ligoniuke, todel manau, kad ir mazylis gims sveikas kaip ridikas. Juk tai svarbiausia uz bet ka: akiu spalva ar lyti! Po labai malonaus susitikimo issiskyrem iki kito karto.

  O gi, o gi savaitgalis buvo super! Visa seimyna buvome kartu, nes is Lietuveles atskrido mano tevai. Susipazinkit! Sventem tecio gimtadieni, dalinomes ispudziais, daug juokavom ir tiesiog megavomes kiekviena minute kartu! Daug planavom ka veiksim, kur vaziuosim kai mazylis gims. Mano tevai tikri deimanciukai, vis sneka apie busima anuka, ka jam pirks ir ka jam leis daryti :). Zodziu, viskas sukasi apie pilveli. Esu palaiminta, kad turiu tokia seima!

20131121174546-71674.jpg

  Mano laiskutis- blogiukas veluoja. Ir tam yra priezastis. Vakar buvome didziajam ir planuotam ekoskopui. Vis dar karstos emocijos tryksta per krastus :). Buvo nerealu, kaip ir pirma karta. Si karta zirniukas nemiegojo, judino rankytes ir kojytes. Buvo idomu stebeti mazyli. Suzinojom ir tiksliu tiksliausiu data, nes pries tai keitesi. Mums 12 savaiciu ir viena diena, o musu gimimo diena birzelio 4-joji! Pati esu gimusi si menesi, todel sis menuo man geriausias. Vasara- puikus metas augti!

  Taigi, sia savaite buvo visko, tikiuosi kita bus ramesne :) Aciu jums, kad skaitote. Kaip visada bukit grazios ir zydekit!!! Linkejimai nuo musu! :)

Iki malonaus, Gintare!

12 nėštumo savaičių: kaip vystosi mažylis? Patarimai mamytei - apie tai skaityk MK NĖŠTUMO KALENDORIUJE->>>

Nepamiršk įsidėti naujagimiui skirtų sauskelnių Huggies® Newborn į krepšį prieš gimdymą, kad pirmasis mažylio susitikimas su šiuo pasauliu būtų švelnus, minkštas ir sausas!

20131120133944-44356.jpg

Krisliukas Krisliukas 21. Nov 2013, 18:14

labai smagu skaityti optimizmu trykštantį straipsniuką 😀

21. Nov 2013, 17:07

Arsiprasau, nepastebejau jog nera mano or mano seimos foto kir ikeliau. Bandysiu dar karta😀

21. Nov 2013, 16:24

Ei, kaip smagu padeti viena kitai prisiminti ar pasipasakoti kas bus toliau! liuks! 😀 laukiu visko ir judesiuku ir netgi priaugtu kilogramu 😀 sekmes tau Gatta ir visom kitoms mamytems! 😀

pypse pypse 21. Nov 2013, 15:58


Kibirkščiuojate iš laimės ir tai žavingai skaniai skaitosi😀
aukite😀

21. Nov 2013, 15:37

kaip smagu,kad skaitydama tavo zodzius prisimenu save tokiam laikotarpyje,ir tos asaros is laimes buvo ir dar daug visko 😀 beje mes jau penktam menesi tai per antra skana leliukas pamojavo teveliui,uzvakar pajutom pirmuosius judesius,tai be galo laimingi esam su kiekviena diena vis kazka patirdami 😀 o siandien potyris toks buvo kad pasirodo jau netelpu i savo dzinsus 😀)) Gintare linkiu ir tau paciu nuostabiausiu akimirku 😀

21. Nov 2013, 12:46

Aciu! Manau taip ir turetu buti 😉

21. Nov 2013, 12:38

Begalo džiaugsmingos emocijos 🌷 Linkiu, kad ir toliau viskas eitųsi sklandžiai 😉