Ką vilkėti per nėščiosios fotosesiją?

Ką vilkėti per nėščiosios fotosesiją?

10. Aug 2016, 09:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Daugybė moterų nori įamžinti momentą, kuomet jos pilvelyje augo gyvybė. Tai ypatinga akimirka, kurią labai smagu prisiminti ateityje. Todėl daugelis šiai progai kreipiasi į profesionalius fotografus. Bet net ir geriausias specialistas nepadės, jeigu šiai progai pasipuošite netinkamai. Dalinamės keletu patarimų į ką atkreipti dėmesį!

Ilgis

Labai gražiai nėštukių fotografijose žiūrisi ilgos ar pusilgės, dengiančios kelius suknelės. Ilga suknelė puikiai išryškina pilvuką ir paslepia „problemines“ vietas.

Spalva

Jeigu neturi labai mėgstamų raštų, geriau rinkitės vienspalvius drabužius, jie gražiau atrodo nuotraukose, kurių fonas būna margas. Nebent jas darote labai vienspalvėje erdvėje, tada galima žaisti ir su raštais. Be to, norėtųsi, kad dėmesys kryptų į jūsų pilvuką, o ne į margus vyro marškinius.

Koloritas

Atkreipkite dėmesį, kokios spalvos populiariausios jūsų namuose ar kitoje erdvėje, kur fotografuojatės. Jeigu juose daug neutralių spalvų - smėlinės, rudos, fotografuoti bus paprasta. Jose puikiai atrodysite jūs, apsirengusi ryškiau. Jeigu erdvėje daug tamsių spalvų, galite pasipuošti akcentu, derančiu prie šių spalvų. Tuomet, gavus nuotraukas, bus paprasta jas priderinti kabinant ant sienos.

Suplanuokite spalvų paletę

Labai rekomenduojame prieš pradedant fotografuoti pagalvoti, kokios spalvos atsispindės nuotraukose. Vietos spalvos yra pagrindas, o visa kita - akcentai. Pagalvokite, kur naudosite šias nuotraukas, ar jas kabinsite ant sienos, o gal dėsite į kalendorių. Panaršykite internete ieškodamos derančių spalvų palečių.

Venkite kelnių ir marškinių įvaizdžio

Taip, džinsai ir balti marškiniai yra klasika, bet gal šiai fotosesijai reikėtų ko nors ypatingesnio? Be to, balta nuotraukose jus pavers blyškesne nei esate.

Neišsišokite

Net jei ir siūlome pasirinkti ką nors įdomesnio, tai nereiškia, kad ši fotosesija karnavalas. Patikėkite, į šias nuotraukas žiūrėsite ne tik jūs, bet ir jūsų vaikai bei anūkai. 

Tekstūra

Labai gražiai fotografijose žiūrisi tekstūriniai audiniai. 

Aksesuarai

Fotosesijai nereikia daugybės drabužių, juos galite aksesuarais. Prie ilgos suknelės šauniai atrodys trumpas „nenėštuminis“ švarkelis, o jį nusivilkus - gėlėta skraistė. Pasiimkite apyrankių, vėrinių ar išskirtinių galvos papuošalų. Taip pat nepamirškite ir kojų - avalynė turi irgi derėti.

Kaip jūs rengetės fotosesijai?