Kaip apie nėštumą pranešti tėvams ir artimiesiems?

Kaip apie nėštumą pranešti tėvams ir artimiesiems?

20. Oct 2012, 07:00

Kaip manote, kas tinkamiausia tokia proga: SMS, tortas, o gal šampanas? Sužinokime, kaip mūsų klubo mamos pranešė apie nėštumą savo giminaičiams bei artimiesiems.

 

“Mamyčių klubo” forume temoje apie tai pasisakiusios mamytės paporino štai tokių įdomybių:

 

“Aš savo mamai paskambinau ir pasakiau, kad laukiuos, anytai parašiau SMS, kad bus močiutė. Mano mama kai sužinojo, tai visiems skambino, juolab, kad tai buvo prieš jos gimtadieni, tai ji visiems gyrėsi, kad gal Robertukas per jos gimtadieni gims. Taip ir buvo - per mamos gimtadienį važiavau, kad skatintų, ir priskatino…”

blondynka

 

“Vieniems tiesiog pasakėm, kai dar nesimatė, o mano sesė jau pamatė mane su 14 sav. pilvuku, bet vistiek paklausė.  Vyro tėvams irgi nuvežėm jau atsikišusį 16 sav. pilvuką, bet vis tiek staiga paklausė,  kada turėsim vaikų, nors anksčiau tokių klausimų jau nebūdavo, kai žinojo, kad rimtai sergu.  Visi kiti sužinojo iš jau žinančių”.

silvijana

 

"Vyras begėdis viską išdavė, neturėjo šeimyniškiai kur ir pasidėt… Nebuvo priešingų reakcijų, tik anyta gimus sūnui pasakė: “Galvojau, nemylėsiu, jei gims berniukas”. Kur gi nemylėsi…"

laura 

 

"Mes pranešėm per Kūčias, paprašėm jas švęsti pas mus su abiem šeimom, ir po vakarienės keitėmės dovanomis. Tėveliams savo padovanojom po knygą “Senelių meilė”, kurios pirmam lape įdėjom echoskopo nuotraukytę. Visi verkė sužinoję, net mano vyro brolis. Buvo labai maloni akimirka".

apara

 

"Aš labai bijojau pasakyti tėvams apie nėštumą, nes mama buvo prieš vestuves (vyras - kito tikėjimo). Parašiau jai SMS, nežinau, kaip reagavo, bet greit apsiprato, ir su mano vyru jau labai gerai sutaria. Bet jei dabar pastočiau, tai vėl bijočiau pasakyti, nes ji galvoja, kad užtenka vieno vaikiuko".

ali

 

"Abu nėštumus pranešėm labai paprastai, ir į abu buvo reakcija labai teigiama. Anyta dar pasakė: “Seniai jau laikas”.

deimante

 

"Apie pirmą nėštumą tėvams be didelių ceremonijų pranešėm, kad laukiamės. Tiesiog atvažiavom sekmadienį papietauti ir nusprendėm, kad jau laikas pranešti. Seneliai, aišku, labai džiaugėsi išgirdę, kad turės pirmąjį anūką. O apie antrą nėštumą visiems pranešė mūsų dukrytė. Prie visų jos paklausdavom, kur gyvena leliukas, o ji prieidavo prie manęs, paliesdavo pilvą ir sakydavo: "Čia gyvena leliukas" 

aijos

 

Tema “Mamyčių klubo” forume

 

Kaip Jūs apie nėštumą pranešėte artimiesiems, ir kokia buvo jų reakcija?

 

20. Oct 2012, 13:25

mes su vyru nupirkome puodukus: "SENELIS" "MOCIUTE" nieko labai aiskinti nereikejo 😀 viskas buvo parasyta 😃 Labai nudziugo, nes jau keli metai zyze anuku. Man atrodo kiekvienas asmeniskai sprendzia kaip pasakyti artimiesiems.. nu gal sms ir nereiketu siusti 😉