Kaip pranešti apie TAI partneriui?

Kaip pranešti apie TAI partneriui?

27. Apr 2013, 07:00

Tą dieną visos gerai atsimename. Du brūkšniukai! Kaip tuomet jautėtės ir kaip pasakėte savo vyrui, draugui, partneriui?

 

Keletas patarimų, kokių klaidų nedaryti:

 

-Neskambink vyrui į darbą ir nepranešk, kad dabar jūs jau trise! Jei nekantrauji jam pranešti šią naujieną, o jis yra biure, kur visur bėgioja ir šnekasi jo kolegos, nenustebk, kai telefonu išgirsi kažką panašaus į „aha“ arba „taip, gerai“.

 

-Kvaila siųsti jam trumpąją žinutę, juk tokias naujienas geriau pranešti akis į akį.

 

Vyro galvoje sukasi įvairios mintys

 

Mažylio laukimas atneša ne tik džiaugsmą, bet kartais ir baimę. Iš pradžių tavo partneris gali ir nesugebėti išreikšti jausmų, juk jis gali iki galo ir nesuvokti, kiek rimti yra Tavo žodžiai.

 

Visiškai tikėtina, kad vyro galvoje sukasi įvairios mintys: O tai tinkamas metas? O kaip mūsų planai? Ar sugebėsiu duoti vaikui visa, kas reikalinga? 

 

Ateitis su vaikučiu tokia neaiški ir jos jau neįmanoma kontroliuoti. Spontaniškų ir laisvų poelgių galimybė gyvenant kartu su mažyliui apribota. Daugumai vyrų, o ir moterų, pradžioje reikia priprasti prie šios minties.

 

Svarbi vieta

 

Svarbu, kada, kaip ir kur nusprendei pasakyti šią naujieną savo mylimajam. Galbūt nuo to gali priklausyti jo reakcija. Neatimk iš savęs galimybės emocionaliai išgyventi šią akimirką, todėl specialistai moteriai pataria gerai apgalvoti visus veiksmus.

 

Nepasakok pradžioje apie šį įvykį geriausiai draugei ar giminėms. Juk būsimasis tėtis turi teisę apie tai sužinoti pirmas.

 
Kaip apie nėštumą Tu pranešei savo mylimajam?

27. Apr 2013, 22:04

su pirmu leliuku as labiau pergyvenau negu kad vyras😉 pasidariau testa, parode teigiama, bet nepatikejau, issiunciau vyra i vaistine dar keliu testu, kai visi parode teigiama, ziauriai issigandau, pasakiau vyrui, jis bande kazka sakyt, bet as apsiverkiau...net keista prisimint😀 o su antru leliuku, tai viskas vyko zymiai lengviau, greiciau ir sklandziau, nes planavom kelis men, kai tik pasidariau testa ir parode du bruksniukus, pasakiau apie tai vyrui, tai buvo vakaras😀 manau, kad geriausia tokia zinia pranest akis i aki, juk ir mes, moterys, daznai pasimetam, bijom ir pan, mums reikia palaikymo, tad naturalu, jog sia zinia reikia kuo greiciau pranest, pasidalint savo mintimis😀 man rodos, mes visuomet turim per mazai laiko, pinigu, esam per jauni, per seni ir t.t. ir pan. vaikuciams, bet kai moteris suzino, kad ji laukiasi, viskas apsivercia aukstyn kojomis ir daugiau niekas neberupi😀 lygiai tas pats su vyrais, tad tokia zinia TIK akis i aki😀 o jau artimiesiems pagal nuojauta😀

27. Apr 2013, 20:13

O su antru... Padare vyras staigmena parnese deze kokteiliu "Kuba libre", su draujem susitikusios pagurksnojam(akcija buvo) 😃 O as jam testa kaip staigmena parodziau😀
Kokteiliukai taip ir stovi😃

27. Apr 2013, 20:10

Velavo menesines , pas mn jos visada nereguliarios... Vyras sako -jau laukies 😀 kita diena pasidariau testa,akurat😀 tai taip iseina kad vyras man pranese😃D

27. Apr 2013, 16:42

i kaili negavau 😃 tyliai ramiai tik po kokia 3 dienu viska ispasakojo artimiems 😃

27. Apr 2013, 14:11

Kadangi vaikutis buvo planuotas, tai pamaciusi dvi juosteles be galo apsidziaugiau. Vyras reagavo gana santuriai, pabuciavo mane, bet nieko nesake.

27. Apr 2013, 12:37

Abu nestumus pranesiau vyrui iskart pamacius dvi juosteles 😀 Abu labai dziaugemes nestumu 😀

27. Apr 2013, 10:29

tai buvo balandzio pirmoji 😀 pasakiau kad nesilaukiu,jis sako tikrai? ir nuliudo.tada pasakiau su balandzio pirmaja 😀