Kas rašys pirmųjų šimto kūdikio dienų blogą?

Kas rašys pirmųjų šimto kūdikio dienų blogą?

16. May 2012, 12:00

Ačiū visoms būsimoms mamytėms, kurios rašėte laiškus ir kandidatavote dalyvauti naujame Huggies projekte. Jis prasidės gegužės 21 d., pirmadienį.

 

Tad apie jį plačiau sužinosite pirmadienį, o šiandien išrinkome tą nėštutę, kuri tuoj tuoj susilauks naujagimio ir pradės rašyti šimto dienų pasakojimą, o už tai gaus Huggies sauskelnių - tiek, kiek reikia kūdikėliui šimtą dienų.

 

Tai būsima mamytė - Gintarė Reimerienė (gintarerei)!

 

Štai, ką mums parašė Gintarė, trokštanti dalyvauti projekte:

 

"Esu Gintarė Reimerienė (GintareRei) ir esu 40 savaitę nėščia su savo pirmagimiu. Gimdymo terminas yra gegužės 22 dieną ir pagal gydytojų prognozes viskas vyksta pagal planą.

 

Susidomėjau dalyvauti projekte, nes, manau, tai bus puikus iššūkis man pačiai jau nuo pirmos dienos žymiai atidžiau stebėti save ir savo stebuklėlį. Manau, kad šis dienoraštis liks ir ateičiai bei taps gražia tradicija šeimoje...o leliukas užaugęs turės ką paskaityti.

 

Sutinku, kad po gimdymo gali būti sunku fiziškai, bet manau toks projektas ir kažkoks užsiėmimas atitrauktų mano mintis nuo tų fizinių blogumų ir leistų man labiau akcentuoti dėmesį į stebuklėli, kuris apsigyvens namuose. Be to, esu toks žmogus, kuris be papildomų užsimėmimų ir iššūkių negali"

 

Ir štai vakar gavome dar vieną Gintarės laiškutį:

 

"Nors ir rašiau, kad gimdau gegužės 22 dieną, tačiau gimdau jau rytoj, t.y. gegužė 16 dieną, guluosi į ligoninę ir žiūrėsiu, galbūt jau sūpuosiu savo stebuklėlį".

 

Tad lauksime puikių naujienų iš būsimosios Huggies projekto dalyvės Gintarės, kad galėtume pasveikinti su šeimos pagausėjimu!

 

Projektą remia Huggies® Newborn su drėgmės indikatoriumi

 

 

16. May 2012, 12:16

kaip saunu,sekmes tau 😀😀