Kodėl nepavyksta pastoti?

Kodėl nepavyksta pastoti?

05. Jul 2015, 07:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Priežastis, kodėl nepavyksta pastoti, yra išvardijęs ne vienas gydytojas mūsų portale, šįkart – gydytojo Aldis Keviniš nuomonė ezoterikos požiūriu.

Konfliktinės situacijos

Dažna nevaisingumo priežastimi būna įvairūs konfliktai tarp poros. Pavyzdžiui, moteris dėl kažko supyko ant savo partnerio ir nusisuko nuo jo, teigdama, kad ji nori miegoti, kad jai skauda pilvą, todėl nenori mylėtis.

Konfliktą šeimoje gali sukelti ir autoritarinė vyro motina, kai vyras labai gerbia mamos nuomonę ir jos klauso, o žmonos beveik negirdi.

Jei tokie konfliktai užsitęsia, skystis moters organizme tampa aštrus kaip actas, todėl neįmanoma pastoti. Šis rūgštus skystis moters organizme „suėda“ spermatozoidus.

Ką galvojame, tuo mes ir tampame. Todėl norint pastoti, porai reikia harmoningų santykių. Kai santykiai susiharmonizuoja, vengiate konfliktų, keičiasi ir vandens struktūra moters organizme – jis tampa minkštas ir tinkamas pastojimui.

Ne tas partneris

Kartais pora, kuriai nustatyta diagnozė „nevaisingumas“, tarpusavyje pradeda nepasitikėti vienas kitu. Yra atvejų, kai moteris pastoja nuo kito vyro, o jos buvęs partneris gali apsvaisinti kitą moterį.

Tokiais atejais tai nėra nevaisingumas, kaip tikina gydytojai, o partnerių neatitikimas.

Reikia gyventi su savo tikru partneriu. Tai galima pajausti. Kiekvieno žmogaus viduje yra meilės kanalas arba centras, egzistuoja ir meilės joga, kuria žmogus mokosi jausti augalus, gyvūnus, žmones.

Ieškant savo tikrojo partnerio, nereikia iškart atsiverti seksualiai, o atsiverkite jausmais. Ir kai susitinka du vienas kitą dvasiškai ir fiziškai atitinkantys vyras ir moteris, tuomet ir galima susilaukti vaikučio.

Rutina santykiuose

Tai dar viena priežastis, kodėl moteris negali pastoti. Kai partneriai ilgai gyvena kartu, tuomet vyras dalį perima iš moters, moteris iš vyro. Ilgas kartu buvimas sukelia rutiną ir susierzinimą. Ir tai dar viena priežastis, kodėl pora negali susilaukti vaikų.

Tokiu atveju pora galėtų trumpai pabūti atskirai, kad susitikę vėl jaustųsi kaip naujai įsimylėję.

Kadangi santykiuose motreis atsakinga už malonumą, jai reikia rūpintis už kibirkštėlės įžiebimą seksualiniuose santykiuose. Bet jei moteris nenorės nieko keisti, vyras gali nueiti į kairę.

Moteriai reikia būti permainų iniciatore, mokančia vyrą užvesti, ir ji neturi parodyti, kad jai nemalonu mylėtis. Dėl to skystis jos organizme gali tapti rūgštus ir patojimas bus negalimas. 

O ką Tu manai apie tai?