Kodėlčiuko belaukiant: mažyli, kaip tu laikaisi?

Kodėlčiuko belaukiant: mažyli, kaip tu laikaisi?

01. Feb 2017, 17:26 kodelcia kodelcia

Pirmadienį įvyko pirmasis pasimatymas su mažyliu. Pagal visus matavimus, atitinka 19 savaičių, taigi dabar kapsi dvidešimtoji. 

Iki šio echoskopijos tyrimo, ypač paskutinėmis dienomis, labai jaudinausi. Tai kaipgi JIS ten jaučiasi? Ar viskas gerai? Juk vis dar nejaučiu judesiukų. Gal ir paaiškės, kas papildys mūsų šeimą?

 

Ką gi, džiaugiamės, kad auga kaip priklauso, spurda, širdutė plaka. Deja, sako mažai vandenų, tad mažiukas ir neduoda aiškių ženklų apie save. Ir lyties neišduoda.  Lieka tiesiog jis- kūdikis :)

 

Tad šiuo metu stengiuosi kuo daugiau išgerti vandenuko. Minimum du-tris litrus. Sunku, bet reikia. Ko nepadarysi dėl mažylio savo auksiuko!

 

Tad tokios naujienos ;)

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 01. Feb 2017, 23:33

Kaip smagu, pirmas echoskopo tyrimas visada jaudina, o ir tiek džiaugsmo atneša 😀 Džiugu, kad vaikeliui viskas tvarkoj, o tų vandenukų tikėkimės greit atsiras tiek, kiek reikia!! 😀

floryte floryte 01. Feb 2017, 19:30

Su skysčiais, tai ne visada tiesą gydytojai nustato. Mane prižiūrinti gydytoja irgi nustatė per mažai skysčių, tad prisiprašiau siuntimo pas Kauno genetikus. Ten nustatė, kad viskas puikiai😀 Neįsileiskite į save nerimo bereikalingo. Sėkmės rūpinantis savimi ir Pilvinuku😉