Kodėlčiuko belaukiant: pakalbėkim apie rūbelius mums - būsimoms mamytėms

Kodėlčiuko belaukiant: pakalbėkim apie rūbelius mums - būsimoms mamytėms

13. May 2017, 11:05 kodelcia kodelcia

Sveikos, mielosios, 

Senokai berašiau, toliau sėkmingai (nors kartais su didesniais nuogąstavimais) auginu mažiuką ir žinau, kad jau ne už kalnų pasimatymas su juo, nes dabar skaičiuojam 32 savaitėlę.

Savaime suprantama, dauguma įprastai dėvėtų rūbelių teko atsisakyti ir ieškoti patogesnių šiam laikotarpiui. 

Rūbeliai nėštukėms. Tikriausiai sutiksite, jog šio tipo drabužėlių pasiūla nemaža, aišku, kainytės aukštesnės nei įprastinių. Bet mano patirtis rodo, kad galima gana lengvai laviruoti pasirinkimo labirintuos. Pavyzdžiui, man teko pirktis vienu dydžiu didesnes palaidines, tunikėles. Tiesa, nesišsiverčiau be labai patogių nėštukėms skirtų "tympų" spec. aukštintu liemeniu, už kurias verta mokėti ir daugiau. 

Kitas reikalas yra rūbeliai maitinančioms.  Jų pasirinkimas sudėtingesnis tuo atžvilgiu, kad dar mažesnė pasiūla. Tikiuosi, gimus vaikeliui maitinti, tad artėjant nėšumo pabaigai, nusprendžiau pasirūpinti ir maitinimui skirtomis palaidinėmis (suknelių nelabai mėgstu).

Po parduotuves su apsunkusiu pilvuku blaškytis jau nesinori, tad gražių dalykėlių nutariau ieškoti internete. Ir padariau išvadą: kainos ir kokybės santykiu geriausi pasiūlymai yra fb paskyrose. Štai kad ir mano atrastas ir man patikęs nebrangių rūbelių maitinančioms puslapiukas . Pasirinkimas platus, kainytės ir nesikandžioja

 https://www.facebook.com/maitinancioms/

Tikiuosi, kad būsiu  PATI maitinanti, tad bent keliais minėtais rūbeliais pasirūpinu iš anksto.

O ką manote jūs, nėštukės, ar lengva rasti rūbelių šiuo laiktorpiu? Įsigyjate rūbelių maitinančioms, o gal įmanoma išsiversti ir be jų? 

Geriausi linkėjimai :)

Gintarep Gintarep 13. May 2017, 22:38

hmm, nieko specialaus pamenu pries 9 metus ir nepirkau... vyro dzinsus persidariau i sortus ir tiek.... matyt leme, kad vaikas gime vasaros gale..... turejau palaidiniu su dirzeliu, tai teko tik dirzelio atsisakyti...

kodelcia kodelcia 13. May 2017, 16:00 Vytulka

Neteko girdėti, pasidomėsiu. Ačiū! 🌷

Vytulka Vytulka 13. May 2017, 12:36

Man labai patiko Milksence prekes. Ir veliau galima nesioti, nebemaitinant.