Kokia įdomia veikla užsiimti, belaukiant mažylio?

Kokia įdomia veikla užsiimti, belaukiant mažylio?

14. Feb 2013, 00:00

Laukiuosi jau 6 mėnesį ir nuo pat nėštumo pradžios sėdžiu namuose. Pačioje pradžioje buvo smagu, kad nereikia eit į mokslus, kad galiu išsimiegoti, o dabar man jau visas tai atsibodo.

 

Atsibodo šita rutina, sėdžiu ir neturiu, ką veikt. Darausi labai nervinga ir noriu patarimų, kokios veiklos susigalvoti. Anksčiau ir siuvinėdavau, ir darydavau papuošalus, dabar negaliu į tai net pažiūrėt. Kai pradėjau lauktis, ėmiau nemėgti šitos veiklos.

 

Patarkite, ką veikti įdomaus, belaukiant vaikučio per likusius mėnesius.

Laura (Laurynut)

 

Pataria MK mamytės:

 

Ali:

Numegzk ar nunerk ką nors gražaus vaikiukui, pvz. batukus, kojinytes. Mane tai užkabina.

 

Deimante:

Kryžiažodžiai, susitikimas su draugėm, kinas... kažkas tokio, kad būtų išėjimas iš namų.

 

lialia88:

Mezg, nerk, piešk, pasivaikščiok.

 

Silvijana:

Man buvo irgi košmaras, labai padėjo, kad yra kompiuteris, bet vėliau pradėjo tint kojos, o ir vasarą mano pagrindiniai mėnesiai buvo, tai gyd. sakė tik nesėdėt prie pc, o vaikščiot, tą ir dariau, nueidavau apie 10 km. per dieną iki pat gimdymo.

 

Spanguolytia:

Dažniau išeik į miestą, kas kartą aplankyk vis naujas vietas, plėsk akiratį. Tuo labiau, kad greit turėsi leliuką, gali tiesiog ruoštis jo atėjimui, dairykis rūbelių, daiktų, skaityk apie pirmuosius kūdikio mūnesius, apie kūdikio priežiūrą ir pan. Galų gale, ilsėkis, nes gimus vaikeliui tikrai nebebus daug laiko poilsiui.

 

Ką Tu patartumei Laurai?