Paslapčiuko dienoraštis: Kraitelis - renkamės vežimą

Paslapčiuko dienoraštis: Kraitelis - renkamės vežimą

16. Oct 2013, 20:46 pypse pypse

Atsisėdau prie tuščio popieriaus lapo ir blaškausi nuo kurios minties čia reikėtų pradėti.

Pirma, norėčiau pasidžiaugti atsikračiusi savo naujojo draugo nemigos (toks ir draugas, kad net nesinori jo vardo iš didžiosios raidės rašyti). Na gal tai ir laikinas džiaugsmas, bet bent dvi paskutines naktis miegoti, "atsimiegoti" ir persimiegoti jau yra šis tas. Tokia žvali, vėl laiminga, vėl energinga, vėl SAVA.

Kitas reikalas... ir kiek gi man liko tos nepaprastai džiaugsmingos būsenos, tų nepaprastų išgyvenimų. Vis neapsisprendžiu ko norėti – greičiau Kūrinį glėbyje priglausti, ar mėgautis unikalumu, kada esi vienas ypatingai atsakingas už dvi širdeles.

Bet  reikalas, kuriuo labiausiai norėčiau pasidžiaugti tai yra pagaliau atėjęs įkvėpimas ruošti kraitelį savo Paslapčiukui.

Ar buvote kada apsilankę vaikiškų prekių parduotuvėje BABYCENTER Vilniuje? Jeigu laukiatės, turite vaikų, arba ieškote dovanos mažyliui, būtinai apsilankykite ten. Atrodo visą dieną galėčiau praleisti nardydama kokybiškų, išskirtinių, gal net tobulų vežimėlių jūroje. Mūsų šeimą pasitiko nuostabūs parduotuvės konsultantai. Taip, savo kraitelio kaupimą pradėjome ko gero nuo svarbiausio ir didžiausio pirkinio – vežimėlio. Planuojame vežimą naudoti ilgus metus, žiemas ir vasaras. Tikiuosi Paslaptukas ramiai ir jaukiai miegos gaiviame gryname ore savo naujutėlaitėje karietoje.  „Paslapčiuko dienoraščio“ draugai PC BABYCENTER  tikrai turėjo, ką mums pasiūlyti, kad atitiktų mūsų poreikius.

Mums svarbu buvo:

didelis lopšys,

 dideli, bet nepripučiami ratai,

 manevringumas,

lengvas sulankstymas, lopšio nuėjimas, uždėjimas ir pan.

Sėdima dalis gali išsitiesti į pilnai gulimą padėtį.

Papildomi pliusai skiriami  galimybei reguliuoti rankenos aukštį ir padėtį,

Nors ir gyvename, kur nėra laiptų, bet svoris ne paskutinėje vietoje. Visgi kartais tikrai reikės pakilnoti, bet šiuo atveju, tai nebuvo svarbiausias kriterijus.

Spalva,

Medžiaga,

Garantija.

Su PC BABYCENTER  konsultante sėkmingai aptarėme mūsų kriterijus, praktiškai išbandėme beveik kiekvieną modelį,  aiškinomės vežimėlių privalumus, rinkomės tiek berniukui, tiek mergytei tinkančią spalvą.  Džiaugiuosi, kad dirbantys specialistai tikrai išmano savo darbą. Jie ne tik giria, bet ir pataria, primena į ką atkreipti dėmesį, parodo net smulkiausias detales, dėl kurių tėveliai gali užsimanyti tokio vežimėlio dar labiau, arba ieškoti kito modeliuko.

 

Su įvairiais vežimėlių modeliais laviruodama tarp parduotuvės lentynų pro akis neprasprūdo ir kitų vaikiškų prekių gausus pasirinkimas. Viena akimi spėjau nusižiūrėti kūdikio lopšelį, kurį galima supti lygiagrečiai grindims (labai aktualu, kad brolis neišvers mažiuko, bandydamas pasupti). O mano sūnelis susižavėjo dviratukais, mokėsi balansuoti ir išbandė dar nematytas judėjimo transporto priemones.

- Kalėdų seneli, aš tokios labai norėčiau...   – jau išgirdau pirmuosius kalėdinius norus.

Taigi iš parduotuvės BABYCENTER namo grįžome su švedišku šokoladinės spalvos vežimėliu. Namuose džiūgavome įgyvendinę besilaukiančių tėvų svajonę – turėti tobuliausią karietą savo tuoj gimsiančiam leliukui.  Parduotuvėje aš šokau tokį keistoką  laimės šokį, kurį lydėjo garsas „yoohoo“, gaila, kad to pakartoti raštu kažkaip nepavyksta, tad linkiu tik įsivaizduoti mūsų džiūgavimo akimirkas.

20131016204118-48831.jpg

20131016204149-34394.jpg

20131016204229-95066.jpg

20131016204301-82413.jpg

O Mamyčių klubui, visai filmavimo komandai,  Babycenter parduotuvei, personalui, savo vyrui, kuris nebumba, kad dalyvauju tokiame projekte, sūneliui, kuris kas kartą vis bando prisijaukinti kamerų dėmesį, draugams, kurie džiūgauja kartu su manimi sakau paprastą AČIŪ, bet neapibūdinamai nuoširdų. Paslaptuk, tau siunčiu didžiausias padėkas, kad išsirinkai mus, saugiai ir jaukiai įsitaisei, kad leidi man mėgautis ir su didžiausiu džiaugsmu laukti Tavęs. Ačiū, kad visada esi kartu su manimi, kad jaučiu Tave, kad susikalbame savo koduota kalba, kad tapai didžiausia mūsų Paslaptimi. Paslaptimi,  kuri įkvepia, pastūmėja, nugali piktą, ramina ir jausmina... Ačiū.

 20131016204543-33710.jpg

Kitame savo dienoraštyje pasidalinsiu kitais kraitelio ruošimo rūpestėliais, ir, žinoma, lauksiu jūsų komentarų su patarimais, pasidžiaugimais, teigiama, o gal labai neigiama reakcija, tiesiog, kaip sakoma, kažko iš širdies atviro :)

31. Jan 2016, 14:14

Koky pasiulytemete dvynukams vezimely?

24. Jul 2014, 10:48

As tikiu, kad uz tokia kaina turi buti geras vezimas 😀) Norejau irgi tokio bet kai paziurejau sios firmos kainas vezimu tai atsoko noras, sakiau bus tutis gerai 😃

11. Jan 2014, 22:31

Kaip tik galvojau kokį vežimą pirksiu, pasinaudosiu jūsų surašytais kriterijais😀

pypse pypse 18. Oct 2013, 18:16

😀 Šį kartą ta reklama labai čia tinka, nes tikrai viskas vyko kaip iš reklamų😀

Tikslaus svorio net nežinau... bet nelengvas, nes kaip minėjau nepirmenybė šį kartą buvo svoris. Su leliuku vežimėlio nekilnosiu, o atskiras dalis pakeliu laisvai😀 jeigu pvz susipakuoti į mašiną.

motinysteveza motinysteveza 17. Oct 2013, 19:00

nors ir nuskambėjo daug reklamos, bet man labai patinka skaityti tavo blogus.

o vežimėlis sunkus?

17. Oct 2013, 10:43

gražs vežimas, bet įtariu brangokas...

16. Oct 2013, 23:27

patogus jie yra vaikuciams, manau jusu Paslapciukas tikrai noriai jame leis laika😀

16. Oct 2013, 23:26

labia geras vezimelis😀turejau emmaljunga su pirmagime, tik kremini ir vaziuokle buvo pas mus sportine, tai sunkoka man buvo, todel antrajai dukrytei pirkau kitoki, stoke vezimeli, bet tame paciame babycenter, kokybiski labai ten daiktai, tarnaus ir tikrai nenuvils😀

16. Oct 2013, 21:32

labai buvo smagu skaityti, vezimelis nerealus ❤ linkiu kad jusu paslapciukas noriai jame guletu nes musu mazasis guli tik tada kai miega.... sekmes jums 😉