Kūno priežiūra nėštumo metu..

Kūno priežiūra nėštumo metu..

06. Feb 2018, 18:53 Solveiga25 Solveiga25

Taip jau atsitiko, kad su pirmuoju nėštumu mano kūno oda pastebimai pasikeitė. Artėjant gimdymo laikui pilvas tapo išmargintas strijų. Iš pat pradžių buvau tikrai tam tikros šoko būsenos. Kadangi nėra malonu, kai lygi graži oda staiga sutrūkinėja ir tampa ne tokia jau ir žavinga.

Turėdama patirties antrąjį nėštumą bandau kuo labiau apsisaugoti nuo šių grožybių. Pirmiausiai pasirinkau priemonę, kuri padėtų jau esamiems odos pakitimams bei sumažintų tikimybę atsirasti naujiems. 

Kadangi esu išbandžiusi daug įvairių kūno aliejų nuo strijų, todėl šįkart norėjosi pasirinkti kažką naujo ir dar nebandyto. Todėl dalininuosi įspūdžiais su Jumis.

Ilgai ieškodama interneto platybėse atradau puslapį su nėščiosioms skirtomis priežiūros priemonėmis. 

Šįkart, tai yra vokiškas produktas- masažo ir kūno aliejus "Mamcare".

Pirmiausiai į ką atkreipiau dėmesį, kad tai yra ekologiškas produktas. Neslėpsiu sužavėjo ir pati pakuotė ant kurios pavaizduota moteris su nėščiosios pilvuku.

20180206172301-64386.jpg Graži baltos spalvos bonkutė su rausvos spalvos elementais. Tiesa pakuotės talpa palyginti su kitų prekinių ženklų talpomis yra kiek mažoka - 100ml. Taigi tepant kiekvieną dieną šio aliejaus sparčiai mažėja..O naudojimo instrukcija dar gi nurodo, kad reikia tepti gausiai drėgną odą. Tai reiškia, kad jo pakaks neilgam..

20180206173328-50474.jpg Atsukus kamštelį ir lengvai pavertus buteliuką išbėga geltonos spalvos aliejus. Buteliuko naudojimas nėra labai jau patogus, nes pastoviai tenka aliejų nuvalyti, kadangi apteka visas kamštelis. 

Aliejus yra gan riebios tekstūros. Ant odos tepasi gan švelniai, lengvai įsimasažuoja. Labiausiai patinka, kad jis neturi aromatinių medžiagų, nes šis periodas su kvapais yra gan sunkus. Todėl labiausiai tinkami šiuo metu yra neutralūs kvapai. 

SUDĖTIS: šis kūno aliejus pagamintas iš ekologiškų sėlenų. Sudėtyje yra aukščiausios kokybės ekologiški afganų ir alyvuogių aliejai, vertingas kietrių aliejus, kuris padeda sulaikyti odos drėgmę ir papildo lipidais.

Sudėtis puiki, tad tikiuosi ir efektyvumo naudojant šią Mamcare priemonę.

Nesitikiu, kad jau esamos strijos išnyks, bet tikiuosi, kad pagerės jų būklė, tačiau labai tikiuosi, kad palengvinsiu odos tempimąsi tepdama odą drėkinančiomis priemonėmis.

O pabaigai noriu pasakyti, kad ir kaip ten bebūtų ir jei strijų atsirastų, nereikia vien dėl to nustoti savęs mylėti. Atvirkščiai juk jos atsirado ne šiaip sau, o kūdikio nešiojimo iščiose metu. Todėl manau reikia pamilti savo kūną tokį, koks jis yra. Nesakau, kad nereikia naudoti jokių priemonių, tačiau jei taip jau nutiko ir jokios priemonės nepadėjo, tai dar ne pasaulio pabaiga.

Tad mielos Mamytės mylėkite ir būkite mylimos! :)