MK susitikimas ŠIANDIEN su dietologe - žaidimų kambaryje!

MK susitikimas ŠIANDIEN su dietologe - žaidimų kambaryje!

22. Oct 2014, 08:06 InetaBu InetaBu

Nėštumas -  kiekvienos moters gyvenime vienas iš svarbiausių periodų. Vaikelio laukimasis suteikia naujos svarbos subalansuotai mitybai, pakankamam poilsiui, žalingų įpročių atsisakymui.

Jūsų įpročiai ir gyvenimo būdas nėštumo metu turi didelę reikšmę visam Jūsų vaikelio gyvenimui. Moksliniais tyrimais įrodyta, jog tinkama, adekvati mamos mityba nėštumo metu, susijusi su didesniais intelektualiniais vaiko sugebėjimais ateityje.

VILNIAUS DIETOLOGIJOS CENTRE teikiamos gydytojo dietologo konsultacijos, naudojamos tik moksliškai patvirtintos svorio gydymo metodikos, taikomos kompleksinės svorio metimo programos adaptuotos ir individualizuotos, atsižvelgiant į kiekvieno sveikatos būklę. Gydytojas dietologas konsultacijos metu būtinai privalo įvertinti sveikatos būklę. Net ir menki sveikatos negalavimai, kurie paprastai išryškėja tik atlikus laboratorinius tyrimus, negali likti nepastebėti ir pagal tai turi būti tinkamai pakoreguota mityba. Su gydytoju dietologu konsultacijos metu aptarsite sveikos, taisyklingos, tinkamai subalansuotos, atitinkančios kiekvieno žmogaus fiziologinius poreikius ir svarbiausia, patogius Jūsų gyvenimui, mitybos pokyčius. Tik tokiu atveju galima prisilaikyti sveikos mitybos principų visą gyvenimą. Svarbu, kad gydytojo dietologo sudarytas mitybos planas būtų parengtas, atsižvelgiant į įpročius, gyvenimo ritmą, turi teikti sotumo jausmą ir, žinoma, saugoti sveikatą.

Šio centro gydytoja dietologė Edita Saukaitytė kviečia į susitikimą, kurio metu pakalbėsime apie mitybą laukiantis, svarbiausius mitybos principus, susitikimo metu galėsite užduoti Jus dominančius klausimus šia tema. O kol mamytės kalbėsis, vaikučiai galės dūkti žaidimų kambaryje!

Laikas: 2014 m. spalio 22 d. 16:00-17:00 val.

Adresas: Priegliaus g. 1, PC PUPA (Minimukų namukai - www.minimukunamukai.lt/)

REGISTRACIJA ČIA>>>

Norime Jums pristatyti nuostabius "Minimukų namus". Žaidimų kambarys „Minimukų namukai“ – tai erdvi, šviesi, stilinga ir labai jauki aplinka vaikų šventėms ir kasdienėms pramogoms. Įdomi ir nuotaikinga žaidimų aikštelė su čiuožyklomis, batutu, kamuoliukų jūra, erdvi žaislų ir žaidimų vieta, mini kinoteatras, o mažųjų šventėms net du jaukūs namukai – visą tai labai gražiai susideliojo Minimukų namukuose. Minimukų namukai – tai tik teigiamos emocijos, neužmirštamos pramogos, linksmai praleistas laikas, neblėstančios akimirkos ir noras sugrįžti dar ir dar. Ateikite ir įsitikinkite tuo patys!

20141017141022-32253.jpg

Iki pasimatymo ;)