Labas, ilgai lauktas mūsų stebukle

Labas, ilgai lauktas mūsų stebukle

29. Jun 2012, 07:00

Sveikas, mažyli,

 

Neseniai su tavo tėveliu turėjome didelį džiaugsmą, sužinoję, kad pagaliau tu esi mano pilvelyje. Su tėveliu mes labai ilgai tave planavome, buvo nesekmių nemažai, bet tikėjome, kad vieną gražią dieną (o aš žinojau, kad tai įvyks būtent birželį) mes pamatysime tas dvi ryškias juosteles - ženklą, kad tu jau pakeliui.

 

Nors tu pilvelyje dar visai neseniai, mes stengiamės tave saugoti... Mes dar nežinome, kokios lyties tu būsi, bet tavo vyresnysis broliukas mano, kad būsi berniukas.

 

O mums su tėtuku nesvarbu, svarbiausia, kad būtum sveikas, mažyli...Labai laukiame, kada galėsime su tavimi pasimatyti per echoskopiją - tai jau turi įvykti greitai, liepos 4 dieną. Visa šeima važiuosime į tave pažiūrėti, aišku, jeigu mus visus įleis.

 

Tavo broliukas dažnai paglosto mamos pilvuką, kuriame tu esi, ir pasako "tata blatik" (caca broliukas). Bet mes stengiamės, kad jis nepavydėtų, kad tu pasirodysi mūsų gyvenime... Įsivaizduoji, mes netgi vardą turime tau. Aišku, jeigu bus berniukas, o mergaitei, manau, vardą sugalvos seneliai. Močiutės nori anūkėlės, nes jau turi anūką.

 

Labai laukiame tavęs ir žinome, kad sulauksime, juk laikas labai greitai lekia. Tavęs šiame pasaulyje laukia daug nežinomybių, bet ir begalybė laimės, meilės... Kol tu būsi pilvuke, mes stengsimės, kad jaustum mūsų visų - tėvelių ir broliuko - meilę, šilumą.

 

Tavo broliukas nekantriai laukia tavęs. Jis laukia broliuko, bet jei ir būsi mergaitė, manau, jisai dar labiau apsidžiaugs, nes galės savo sesutę ginti kaip tikras vyras...

 

Laukiame susitikimo su tavimi, kai pas mus atkeliausi jau kitų metų vasarį.

 


Parašyk būsimam mažyliui laišką ir laimėk puikų pleduką

Konkursas vyks iki birželio 29 d. vakaro!

29. Jun 2012, 16:44

lb grazus laikas, jausmingas, o ypac kai pazisti zmogu gyvai😀 labiausiai patiko, kaip Sashulia bendrauja su jusu stebukliuku😀

29. Jun 2012, 16:24

kaip miela 🌷

ausryte12 ausryte12 29. Jun 2012, 13:35

Labai jautrus laiskelis 😍

29. Jun 2012, 09:34

grazaus ir ramaus laukimo visai seimai😉 mamytei silciausi sveikinimai😉

29. Jun 2012, 07:18

sveikinimai dar karta olenka ir tikekimes viskas bus gerai 😍