Labas. Malonu susipažinti

Labas. Malonu susipažinti

07. Oct 2020, 21:15 owiduke owiduke

Labas, 

Mano vardas Ovidija, man 29 metai. Su vyru Vytautu esame susituokę 6 metus. Auginame dukrą Liepą (5m.). Šiuo metu laukiuosi antro vaikelio.

Mėgstu gaminti maistą, ypač saldėsius. Taip pat patinka mezgimas virbalais. Labai atpalaiduoja ir padeda atitrūkti nuo kasdienybės. Tačiau pastarajį kartą turėjau virbalus prieš kokius 2 metus, nors jau pradedu galvoti kokį pledą, kokio rašto, kokios spalvos megsiu savo antram vaikeliui. 

Dirbu logistikos srityje jau 9 metus, iš jų 2 metus auginau Liepą. Taip pat, kartu su vyru auginame vasarines ir rudenines gėles. Tad darbo dienomis būname darbe, o po darbo valandų ir savaitgaliais, turim veiklos savo gėlių karalystėje. Taip ir lekia dienos, savaitės ir mėnesiai. Mūsų laisvas laikas yra žiema, kuomet nereikia skubėti ir galime atsikvėpti nuo darbų šiltnamiuose.

Visai netyčia pamačiau Intagram'e, kad "Mamyčių klubas" ieško besilaukiančių moterų, kurios norėtų rašyti nėštumo blogą. Nors ir nesu puiki rašytoja, bet pagalvojau, o kodėl gi ne? Juk aš laukiuosi. Gal verta ir man pasidalinti savo mintimis, ir savo istorija su kitomis šio tinklaraščio skaitytojomis. Yra daugybė moterų, kurios dalijasi savo įspūdžiais, džiaugsmais ir vargais. Jei gali jos, tai galiu ir aš. Taigi priėmiau šį iššūkį ir parašiau redakcijai laiška, kad noriu rašyti blogą. Su dideliu nekantrumu laukiau atsakymo su instrukcijomis ką ir kaip daryti. Po kelių dienų sulaukiau atsakymo ir puoliau registruotis mamyciuklubas.lt, kad galėčiau kelti savo blogus. Iki šiol niekada nebuvau prisiregistravusi, nors Facebook'e ir Instagram'e esu sekėja. Taip pat augindama Liepą kiekvieną savaitgalį žiūrėdavau laidą "Mamyčių klubas". 

Kol kas tiek trumpai apie mane, mano pomėgius ir kodėl sugalvojau rašyti blogą. Buvo malonu susipažinti, daugiau parašysiu kitą kartą.

Su meile ir šilčiausiais linkėjimais, Ovidija

RenataŪselienė RenataŪselienė 08. Oct 2020, 13:21

Didžiausi sveikinimai laukiant atžalėlės❤️ lauksime blogų ?

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 08. Oct 2020, 10:16

Ovidija, sveika prisijungusi ir sveikiname su graźiu Laukimu 😀??