LAUKIUOSI: MK mamų istorijos

LAUKIUOSI: MK mamų istorijos

27. Jan 2013, 00:00

 

Kai kurios moterys mažylio įsikūrimą pilvuke ir atėjimą į pasaulį kruopščiai planuoja, o kai kurios gauna žinutę apie nėštumą visai netikėtai – tai būna kaip siurprizas-dovana.

 

O štai ką pasakoja mūsų Mamyčių klubo mamos:

 

Zivile:

Oi pamenu savo reakciją ir dabar juokas ima – sėdžiu sau tualete, kažkaip nusprendusi pasiddaryt testą. Sėdžiu sėdžiu laukiu, kol praeis porą minučių, pasižiūriu-ir vos nenukritau nuo klozeto. Tai buvo taip netikėta. Pamenu, rankos dreba, kojos dreba ir vis tiek netikiu, ką matau. Skambinu draugei, klausiu – ką reiškia, kad vienas pagaliukas neryškus, o kitas ryškus. Pamenu, draugė taip juoktis pradėjo, sako – nėščia esi. Stveriu tą testą, įbėgu į kambarį pas vyrą, o jis dar miegojo. Aš jam garsiai sakau - atsibusk gi pagaliau, ir numetu ant pagalvės testą. Vyras apsimiegojęs klausia, kas tau yra, sakau, pasižiūrėk, gi testas-du pagaliukai. O jis man sako-ką čia šneki, gal sapnuoji. Oi nepamiršiu, visą savaitę vyras vaikščiojo galvodamas, kad aš truputį prisisapnavau, kol vėl teko testą pakartot, kad jį įtikinčiau

 

Ausrinere:

Oi nėštumas buvo tikrai neplanuotas, o kai sužinojau, jog laukiuosi, nežinojau, ką daryt, nes mokiausi 12 klasėje... Taigi buvo kuo tikriausias NETYČIUKAS. Buvo ir ašarų, ir džiaugsmo... Labai bijojau tėvų reakcijos ir kaip mano nėštumą priims klasiokai, ir mokytojai, tačiau neverta buvo tiek pergyvent ir bijot, nes palaikymas mokykloje buvo didžiulis. Dabar turiu beveik 3 metukų sūnų ir esu labai patenkinta, jog susilaukiau vaikelio būdama jauna.

 

Laura:

Erika buvo planuota. Martynas netyčiukas, turėjau šoko, savaitės reikėjo priprast prie minties, planavau daryti valymą, bet vyras sakė, gimdyk, bus faina, turįsim du vaikučius. Aš buvau prieš, bet po kelių dienų apsipratau, apgalvojau viską, kodėl gi ne juk ištekėjusi, turiu, kur gyvent. Net negaliu pagalvot, kad tokios baisios buvo mano mintys. Iki šiol jam jaučiuos kalta.

 

Gintarerei:

Nėštumas buvo planuotas, taigi, kai pajutau, kad kažkas su mano kūnu ne taip, pasidariau testą, o ten nesuprantu, ar vienas pagaliukas ar du, nusipirkau dar vieną kitokį. Nesuprantu vėl, nes taip neryškiai, lyg pusė antro brūkšniuko matosi, pasakiau vyrui, kad kažkaip čia nesuprantu, tada jau jis man super duper testą nupirko, vėl pasidariau ir juosteles tyrinėjome abu, jau tada ir vėl nebuvo aišku nei jam, nei man, taigi užsirašiau pas ginekologę. Galvoju, pasitikrinsiu...buvau paguldyta į ligoninę, operacija su įtariamu negimdiniu nėštumu, rasta moteriška ligelė ir pagaliau patvirtinimas, kad sekimgai laukiuosi! Taigi tiek vyras, tiek mama sužinojo keistomis aplinkybėmis ir prarado tokį netikėtumo jausmą, o aš praradau proga pranešti - staigmenaaa!!

 

guzikelis1:

Abu nėštumai planuoti ir abu kartus labai greitai pavyko, testus dar tą pačią akimirką parodžiau vyrui – labai smagu žiūrėt, kaip džiaugiasi vyras žinia apie būsima vaikelį.

 

Dikuza:

Kai pirmąkart pastojau, buvo ŠOKAS, pirmas požymis - dingusios mėnesinės, antras teigiamas testas, tiek man, tiek vyrui buvo netikėta. Antras nėštumas buvo ilgai lauktas ir planuotas, pastoti ilgai nepavyko, bet kai pavyko, tai laimės pilnos kelnės.

 

Deimante:

Rusnytė buvo suplanuota greitai, nors ir ne iš pirmo karto, iki šiol turiu jos nėštumo testą. Žinoma, abu su tėveliu buvome 9 danguje, ypač vyras, kai sužinojo, jog bus mergytė, garsiai pas gydytoja sušuko „yes“! O Rokutis buvo ilgokai planuotas netikėtukas, lygiai po dviejų metų planavimo pajutau jį po savo širdimi, niekad nemaniau, jog tas vienas kartas mėnesyje atneš gyvybę.

 

Toma:

Na mes planavome iš tikrųjų, tai ir reakcija buvo puiki. Tik kažkaip keistai greitai pavyko suplanuoti, nes galvojau, kad isš pirmo karto nieko nepavyksta. O čia va kaip greit – tą pačią sekundę ir vyrui parodžiau testą. Aišku, nesuprato pradžioje, bet paskui viskas buvo liuks.