Mums jau 16 nėštumo savaitė

Mums jau 16 nėštumo savaitė

22. Jul 2013, 20:53

Sveikos. Pirmasis mano dienoraščio puslapis buvo rašytas, kai buvo 6 nėštumo savaitė ir štai praėjo netgi 10 savaitėlių.

Tuomet pasakojau kaip blogai jaučiuosi,bet tada dar buvo visai neblogai,o štai neužilgo prasydėjo rytiniai malonumai kurie dienos metu nurimdavo o atėjus vakarui vėl prasydėdavo. visa laimė tai jau praeity. Kvapai erzina iki šiol ir taipogi vis dar negaliu valgyti virto,kepto,troškinto ar kitaip termiškai apdoroto maisto,gyva vien vaisiais ir daržovėmis,na ir dar kartais koki sumuštinuką su sūriu pasydarau. Tikėkimes ir tai laikina.

Šią savaitę vaikelio ūgis padidėjo iki 11–12 cm, o svoris siekia 100 g. Per kitas 3 savaites vaikelis augs ypač sparčiai: jo svoris padvigubės, o ūgis šoktelės keliais centimetrais.

Apsylankymas pas ginekologe mane nudžiugino,nes pagaliau pamačiau savo stebuklėlį kuris arba kuri įnirtingai judino kojytes ir rankytes :) patikrino ir kaklo raukšlytę dėl dauno sindromo,0.6mm tai kiek domėjausi internete viskas puiku. Dar sužynojau,kad man ultragarso tyrimai bus atliekami kas mėnesi,nes mano kraujotaka sutrikusi. Iš dalies gerai,nes dažnai pamatysiu spindulėlį. Po to turėjau vizita pas hematologe del kraujotakos,ir ji nusprendė mėnesi prieš gimdyma skirti geriamu hormonu dviguba dozę.

Dar viena puiki naujiena-jau kelios savaitės kaip jaučiu mažylio spyrius. Dar jie nėra tokie stiprus,kad vyras juos pajustu,bet pakankami kad kai pradedu snuduriuoti išblaškytu mano miegus ir priverstu šypsotis :)

Beja,sakoma kad antrame nėštume pilvukas pasyrodo ankščiau.tikrai taip,nes šiuo metu atrodau kaip 6men nėščia.

Tai tiek šiam kartui,pasistengsiu rašyti reguliariai.

Nėštukė Inga

24. Jul 2013, 22:51

Kaip miela 😀 Lengvo laukimo ir toliau, kad būtų geriau 😉

pypse pypse 23. Jul 2013, 22:29

😀 kokios mielos nuotraukėlės, manęs dar laukia didysis echo. smagu, kad jau jauti kibinimus leliuko. o lyties nematė?

23. Jul 2013, 10:31

labai noreciau busima mamyte pamatyt, leliuk foto labai aiskios, net siurpuliukai per kuna eina paziurejus 😀 juk dar taip neseniai pati laukiausi ir visi tie jausmai dar labai sviezi 😀 lengvo laukimo

23. Jul 2013, 10:16

Na tikrai nera lengva rasyti pripratus prie kitokios klaviaturos.o kaip pataisyt ta formata?

23. Jul 2013, 10:16

Na tikrai nera lengva rasyti pripratus prie kitokios klaviaturos.o kaip pataisyt ta formata?

22. Jul 2013, 20:55

vaje kokia didele foto gavosi 😃